Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nisam mogla odoljeti ! Isla sam malo na tvoj brijeg diviti se ne samo "lepim deckima" nego i svemu ostalom !
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
svaki put kad ti zavirim, vrt je sve lijepši i lijepši, to cvijeće buja i uživa pod tvojim rukicama kao da je u raju. Fenomenalno !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno je, a slijez ti stvarno super paše uz ogradu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
sVI PIŠU DA JE TVOJ VRT ZA NEPREPOZNATI OD KADA SU BILE PROLJETOS KOG TEBE CURE!! pA SAM IŠLA VRAČATI SE 5-6 STRANICA UNATRAG DA PROVJERIM !! i FAKAT TI MoGU (sorry za slova) da su u pravu jer tvoj se vrt toliko promjenio da lići na pravi botanički vrt !! Skidam kapu i tebi i tvojim cvjećkicama !!
Roza lepi dečki ??? E, pa ovako, suprug moje mlade susjede, visok oko 2m, 100kg žive vage, crne kose, tamnoput, a svako malo ima obućeno nekaj roza !! Veli meni mlada susjeda, meni je on tak baš hercik, a on samo sretno sa smješkom klima glavom !! Dakle, zašto ne !! A u tvojim bijelim ivančicama uživam i ja !! I u predlanjskim Hortinim !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Tvoj breg je svaki put sve ljepši i ljepši! Zbilja nema čega nema. Predivno!
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Razveselila sam se novim slikicama
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Tvoji "lepi dečki" su me vratili u djetinjstvo....
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ma kako ti to sve lijepo posložiš i kako ti divno napreduje! Svaki put kad navratim, divim se svemu, ali mi uvijek nešto zapne za oko. Ovaj put su to cleome: i bijela i roza - prekrasne!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene do tvojeg lepog zelenog bregeka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš mi je drago da ti se dobro drže i vesele te moje biljčice.
I mene je šlajer iznenadio, skroz sam mu fulala mjesto jer sam očekivala nižu i kompaktniju biljku, al da od prve pogodimo ne bi bilo zanimljivo, što bi onda seljakale s jedne lokacije na drugu
![]() |
|
![]() |
|
Već sada planiram kaj selim na jesen, a kaj na proljeće. Neko seli namještaj po kući, neko cveće po vrtu Svim svojim posjetiocima šaljem ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Prošetala sam kroz tvoj vrt od pve do zadnje stranice,nauživala sam se ljepote u ove sitne sate.Neznam šta bi dala da imam toliko mjesta,ali zato ću i dalje dolaziti k tebi da si napunim dušu
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hmmm veselim se novim likerima :))))em i ja
joj svako malo se sjetim te tvoje lijepe, natkrivene terase, a kad narastem i ja ću imati takvu :D |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Jaco, uvijek si mi dobro došla.
Konte, likeri te čekaju
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |