Silba-moja djedovina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 17> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ah !!!!! Uvijek uzdišem nad slikama tvog raja!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Predivno
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Usred ove neprohodne džungle su negdje moje zemlje.Nakon što je vinograde poharala bolest tu ljudska noga nikada nije stupila.Unutra ima i maslina.Do njih bi mogla doći tek vojska sa teškom mehanizacijom.Tu su zadnji bili moji pradjedovi.To se zove imati ,a nemati.
U ratu kad nije bilo struje uspjeli smo jedva naći jednu manju šumu i kao sad ćemo mi ići po drva.U 5 dana nas četvoro je nasjeklo par metara drva i svi smo se razbolili.Neki i danas vuku posljedice,a da ne govorim da su drva došla duplo skuplja dok su došla do mog stana u Zadru.Još na kraju je čovjek koji ih je cijepao skoro ostao bez oka.
Na Olibu je sječa i prodaja oduvjek savršeno organizirana.
Od kad je kriza,na Silbi mladi dečki ruše mocire,ulaze u tuđe šume ,kradu i prodaju drva i nikom ništa.Ajde dokaži da je tvoje kad ni ti neznaš,kad te nema tamo i kad nemaš koga pitati.
|
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mir, tišina, miris mora... mmmmmmmmmm
Ne volim ljetne gužve u gradovima , sve prenapučeno o preglasno. Ovo je, po meni, raj na zemlji. |
|
![]() |
|
Da,bio bi raj da ti cvrčci ne probuše uši.Imamo duge šipke za poplašiti ih kad ti počnu vrištati na stablu iznad glave pa ne čujemo jedni druge.
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ma trpila bi ja cvrčke samo da mogu dušu odmortit tamo par dana.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
ima li što ljepše od mirisa mora i cvrčaka a najljepše je predvečer slušat čiope žudim za morem ali jošmalo pa če godišnjii idem i ja ali na korčulu
![]() ![]() pozdrav iz sl broda |
|
![]() |
|
Evo par predprazničnih.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Jel južina ili bura? A zalazak to imamo samo mi u zadarskom arhipelagu rekao je A. Hitcchcock, jedan od najljepših na svijetu, a vidim ti si postala prava umjetnica fotografije.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Hvala ti Kiko-ki, što si me podsjetila na prekrasnu Silbu,imam prekrasno lijepo sjećanje,i opet ću navratiti čim budem mogla.
Imam i prijateljicu Višnju,a sad i tebe ![]() Zalazak sunca je svuda lijep,ovisi sa kim si!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Znam samo jednu Višnju.Navrati na kavu,sok i kupanje.
Evo jedne stare skenirane fotke.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
ajjjjjjme,prekrasno
|
|
![]() |
|
Nakon nevremena u Istri ja za vrijeme ručka opet moram čistiti svoje dvorište da bi se popodne mogli kupati.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smokva navrh zvonika i kockasto sunce.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Par slikica s izleta na prekrasnu Silbu,s malim zakašnjenjem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |