Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 52> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Ajmo pojednostaviti sve: kad ti otpadne koji listić, tutneš ga u prvo slobodno mjesto koje ti se nađe pri ruci. Svi ti sukulenti što im lako otpadaju listići, lako se i ukorjenjuju. Samo ne u jezero sa žapcima. U zemlju, tj NA zemlju kao što je moon rekla, položiti na površinu i samo malo prstićem gurnuti doljnji dio da bolje sjedne.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
CRNKA ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
|
Echeveria pripada porodici Crassulaceae .... tak da nemaš brige...
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
evo mene s godišnjeg nazad na naš divni forum, sad moram loviti unazad, a ja nebih bila ja da prvo ne pogledam sukulente... echeverie su mi jedne od najdražih, dobro ste to objasnile curke, čak je lakše uzgojiti jednu iz listića, nego zakorijeniti bebe, njima treba i više od mjesec da se prime.
Moon, biti će kod tebe ljepotica kao u priči. |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
belica...ovih puno na hrpi - to je od tvojih listića
![]() |
||
![]() |
||
|
Pretraživala sam internetske stranice za Echeveriu Setosu i meni ovo uopće ne lići na nju, a onda slučajno otvorim stranicu s aeoniumima i pronađem Aeonium ballerina spin variegation
slika s interneta
![]() Meni se nekako čini kao ova moja biljka, što vi mislite?
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
Nije aeonium Moon, echeveria je , imam i ja takvu istu ali nažalost nisam joj našla naziv još da sam 100 % sigurna, ali mislim da je echeveria cv. avalon
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
belica....pogledala sam echeveria cv. avalon i mogla bi biti
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
mene najviše podsjeća na echeveriu imbricatu, ali nisam 100% sigurna.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
belica....mogla bi biti
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Rijeka
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Kupila sam ove dvije biljčice i na teglicama piše" crassula gemischt", no meni se čini da su to obje escheverie, što kažete ?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Na ovoj piše " kaktus", po meni bi i to trebala biti escheveria ? Jel se slažete ?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ova s lijeve strane čini mi se da nije, a ova s desne je echeveria pulidonis.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
glikice...prekrasne su
![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
|
Hvala Belica.
Ružo, u OS u Baumaxu. |
||
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Djevojke pogledajte kod Petra Lapšina ako slučajno ne znate za njega. Dobra stranica o sukulentima. Ova (klikni) Echeveria pulvinata "Ruby" je na početku sezone bila zelena, no pogledajte ju sada: |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |