OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 355356357358359 374> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni cikasica napravi novi red listova svake druge godine, ča to more imat veze sa zaljevanjem??? Koliko često ih zaljevate, ja cca svaki treći dan a nekad i rjeđe, strah me je da bi mi partila od viška vode....ili grješin???
Otok tvoje su pre-predivne
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, da imaš i 10 000m2 pozlatila bi ih i uredila.
Bravo za povrtnjak. ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno, ma šta divno - predivno
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opet
![]() E ne znam više što reći, samo ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Divno ti je otok! Najljepši mi je gospar, tako je bujan i krasan!
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nova stazica je divno ispala, kamenja kao u priči, e da je nama kontinentalcima barem mali dio tog kamenja a i klime... cvijeće je sve jedno lijepše od drugog, plumbago obožavam pa ga moram i izdvojiti, a i onu divnu žutu lantanu. Ma jednom riječju prekrasno !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
[QUOTE=OTOK]Sve sam nekako posložila u svom vrtu, na brdu i okolici. Na kraju sam najmanje zadovoljna sukulentima. Ne sviđaju mi se ovako složeni, nekako mi djeluju "izložbasto", kao da su na prodaju na nekom sajmu cvijeća. Ali puno ih je, nemam mjesta da ih drugačije smjestim.
Evo nekoliko slika, mislim da će ipak biti preslagivanja. ![]() ![]() Ovo sam napisala negdje u svibnju. Zaista nisam bila zadovoljna i u vrtu stvarno nije bilo mjesta da ih drugačije posložim. Smišljala sam i smišljala i pronašla mjesto, malo sam prekoračila granice svog vrta, pa prešla u okoliš. Rezultat ![]() ![]() Baš su bili jadni u tim malim lončićima i na jarkom suncu. Dio sam vam već pokazala, ali radovi se nastavljaju, a plan je proširen. Još se borim sa ovim dijelom ![]() ![]() Ali donji dio je skoro pa gotov ![]() Još treba samo malo zatrpati tegle kamenjem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ima tu još puno posla, treba posložiti još dosta kamenja, urediti još jednu stazicu, na vrh ovih gromača trebalo bi staviti jedan sloj ljepšeg kamenja, oblutaka, trebalo bi ......trebalo bi još svašta. Ali bit će, polako. Baš je super, slažeš kamenje i mozak na pašu. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ti zaista nemaš mira dok ne budeš sasvim zadovoljna,a onda sve opet ispočetka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kad vidim tvoje slikice pozelim si zivjeti na moru ! Obozavam kamen i sve ono sto si uz njegovu pomoc stvorila !
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
isuse ženo draga, pobogu pa tebi zaista nema granica, pa ti imaš sigurno duracell baterije ne ?
Tako ti i ja preslagujem i naguravam svoje sukulente, ali bogme ja ne bih imala srca odnijeti ih u vrt, predaleko bi mi bili od očiju ![]() Predivno si ti to sve posložila, mogu misliti koliko si se naradilla! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Otok,
navratila malo do tebe,da odmorim oči,a ono ti posložika svo kamenje oko tvog prekrasnog cvijeća, ![]() ![]() koji ti je to kamenjar po redu,podsjeti me
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasno izgledaju "naturalizirani" sukulenti, baš imaš volje po ovoj vrućini
na zimu će opet u teglice? a povirila sam i stranicu prije - cvjetnice su ti divne... kako samo uspiješ da tako lijepo cvatu i izgledaju zdravo i bujno?!!! svaka čast kod mene se biljke maximalno trude ostati na životu i sačuvati listove pa većina ne cvjeta kako treba ili uopće, spase macro slike ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prilično je to velik posao i još uvijek nedovršen. Svaki dan malo, pa ću jednog dana i dovršiti.
Natalija, sukulenti su i sada u teglama koje sam ukopala u kamen. I svuda su duple tegle, jedna u drugoj, tako da lako skinem teglu u kojoj su posađeni, a ona druga ostaje ukopana tako da se kamenje ne uruši. Osim toga ako mi ovo dosadi, samo promijenim tegle s nečim drugim. Vidjet ću kakva će biti zima, možda ih ostavim tu gdje jesu (bura ih sigurno neće srušiti ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Otok, divno! Baš si lijepo uklopila sukulente u okruženje, svaka čast.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Skoro svaki dan sam u tvom vrtu .ali ne ostavljam trag,Ženo draga koja volja po ovoj vrućini pretumbavat kamenje.Svaka ti čast.A da dođeš i kod mene malo reda napravit?
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ti vrijedna zeno,svaka ti cast,predivno si ukopala sukulente ,plus ideja o duplim teglicama,ma stvarno si puna ideja .lantane su ti predivne .i ja sam odusevljena sa njim,prze se cijeli dan i super su..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ovo što si napravila sa sukulentima je odlično, velik je to posao, ali si ga sjajno odradila.
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jako mi se sviđa kako si složila sukulente kraj staze
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 355356357358359 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |