Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Crvena lobelija , obadvije plave koje sam dobila od Bake Bee za vrijeme moje odsutnosti netragom su nestale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj prekrasni "zagorski oblacic" nisam htjela sebicno zadrzati samo za sebe : ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
drago mi je vidjeti da je nekaj ipak ostalo i ne samo uspjelo preživjeti nego sve i lijepo izgeda...manjak brige za neke od biljaka je bio vrlo pogodan...žuta ružica je predivna, a kako si sada kod kuće, vjerujem da ćeš ubrzo popuniti zbirku...lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo i mene malo u lijepom Zagorju i u tvoj još ljepšem vrtu
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno cvijeće,a tek ovaj oblačić za kraj.
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Bok draga, Krasni su ti cveteki. Najljepši mi je onaj tamni slejz!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga gute Fee, slazem se sa Sarom.
Ruzice su ti jako lepe.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Zahvaljujem vam na komplimentima , to mi je ono kak' smo znali reci "melem na ranu" ! Najgore mi je kad mi se govori " ... ono smo i ono ... aha i jos ono ... i to ... " a ja vidim da mi je vise stete napravljeno nego koristi a da ne govorim koliko sam zalosna radi nestanka plavih lobelija !
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vidim da ste jako brzo doveli vrtek u red, sve blista i cvate, čak je i oblačić došao pogledati kak je tu sad lepo. Nemoj biti žalosna zbog lobelija, možda ih je neko spasil
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Zavirila i ja u tvoj vrt.
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Sretno mladenci! Jel bude obnova zavjeta javno, ili ste si to već odgugutali jedno drugome u uho?
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Žao mi je zbog tvog gubitka, ali bit će toga još
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Znam , znam , bas smo danas na zg. kavici imali malu temu kako je to kad ti netko ukrade ! Nazalost , vidjela sam da nisam sama ! Ja to nikomu nebi mogla uciniti ! Hvala ti za utjesne rijeci .
![]() |
|
![]() |
|
Posadili smo oskorus ! To u danasnje vrijeme nije vise osobito obljubljena vockica !
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Mozda bi i bila, ali puno ljudi niti nezna kaj je to. Oskuruse-plod nema nigde za kupiti pa je pala u zaborav. Nisam niti ja do nedavno znala kak drvce izgleda.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Draga Carol , moji stricevi u Zagorju su oduvijek imali na imanju oskorus te bijelu i crnu murvu (dud) , zato si je M. to jako zelil i konacno posadil !
Svesa , drago mi je da si mi bila u posjeti ! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |