Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 125> |
Korisnik | |
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno! Oduševljen sam tvojim vrtom!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Poželjet ću vam dobrodošliicu u moj vrt sa slikama jučerašnjeg pogleda sa moje terase ![]() ![]() ![]() belice, hvala ti na veseloj kavici - baš mi to treba ovih dana ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Dobro jutro, znam ja da ti još spavaš, pogotovo ako si slavila do u noć , ja sam se samo malo prošetala k tebi jer me nije bilo, vrt je divan znam to, a i orhidejice su ti krasne.
ostavljam ti jednu veselu kavicu za buđenje ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prekrasno ti je draga Anastazija, uredno i fino posloženo. Jako mi se dopada ovo:
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jao starinske saonice.od kud si to izvukla.fantastičan vrt
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, prekrano, pravi botanički vrt.
Sve lijepo iskombinirano i uređeno, stvarno isplati sav trud kad vidiš ovakvu ljepotu. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je dio od trenutno cvjetajućih orhideja ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Malo sam zavirila kod tebe,a svaki put kad vidim tvoje carstvo dođem u napast,sva sreća da nemam osim ktc i plodina veće centre,bili bi moji na kruhu i pašteti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ponovo sam obišla tvoj raj, dobro naparila oči, nahranila dušu. Predivno je ovdje kod tebe!
|
|
![]() |
|
kamelia, dobrodošla! Lovro, nemoj pretjerivati, iako ti ideja nije loša, ja se ne bi bunila ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ah, ah, ah!
Pomislim da bi za upad neke vrtove na CIF-u trebalo naplaćivati ulaznice...tu ima više ljepote nego u nekom nacionalnom parku gdje ga masno naplaćuju... ...počela san nabrajati kaj me oborilo, al sam obrisala...ma, cijeli vrt je... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Anastazija imaš preeeekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma sve je za izložbu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da uživate i dok mene nema ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Upravo popila kavicu u tvom predivnom vrtu i nauživala se ljepote
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Evo i mene, jako mi se sviđa ovaj dio vrta
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Vise buketići na sve strane ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |