Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Pronalazak cvijeća
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pronalazak cvijeća, bilja...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pronalazak cvijeća, bilja...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 19>
Korisnik
Poruka
Sandra Šteko View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra Šteko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 20:53
Jeli tko zna gdje na području dalmacije kupiti viseći mimulus...Ja sam iz Imotskog.HvalaEmbarrassed
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alik View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 09:45
Pozdrav svima,
trazimo po BiH drov Jablana da posadimo jedno 10-tak stabala, ali nigdje nema, pa mozete li mi pomoci i dati neki kontakt tel gdje to ima kupiti ?
Hvala Vam puno ...
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 12:08
Može li mi tko pomoći pronaći gynuru auranticu?
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 23:01
Dadinice, ako je ne nađeš, mogu ti ja poslati pelcer.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 23:30
Joj Andina bila bih ti jako zahvalna. Imala sam je godinama ali mi je uginula.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 14:39
Može li meni netko pomoći oko pronalska mirisne muškatle (pelarogonije) tzv. ROZETLE?
Lipik
Na vrh
acer69 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 143
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje acer69 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 23:26
Molim forumaše iz Zadra i okolice, da li znaju gdje se na tom području može nabaviti bijela Lantana, bijela ruselija, jakobinija i sukulent brojanica?HVALA!!!!
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 06:31
Originalno poslano od člana ljiljus ljiljus napisao:

Može li meni netko pomoći oko pronalska mirisne muškatle (pelarogonije) tzv. ROZETLE?

sada je malo kasno, probaj nagodinu u 5-6mj
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 07:50
Originalno poslano od člana acer69 acer69 napisao:

Molim forumaše iz Zadra i okolice, da li znaju gdje se na tom području može nabaviti bijela Lantana, bijela ruselija, jakobinija i sukulent brojanica?HVALA!!!!

do prije par tjedana lantane su bila u svakidašnjoj ponudi na tržnici u centru - na poluotoku, stara jezgra grada
nisam sigurna ima li ih još, nisam bila jedno vrijeme

bijelu ruseliju nikad nisam vidjela u ponudi... samo crvenu (magnolija, rasadnik u crnom ih je imao)

brojanica - misliš na krunicu, senecio rowleyanes? nju ponekad u ponudi ima jedna gospođa na tržnici - zdenka, i inače ima sukulente u ponudi, ne moš je faliti

ja sam je uzela na sajmu u benkovcu u lipnju, ne znam ima li je inače tamo, prvi put sam bila, a sajam je svakog 10. u mjesecu
Na vrh
acer69 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 143
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje acer69 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 22:16
Hvala,Natalija!!!Prijateljica mi ide na odmor u Nin, pa ću je zamoliti da mi  potraži navedene biljke.
Ova gospođa Zdenka isto prodaje na tržnici u starom dijelu grada ili na nekoj drugoj tržnici?
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 22:28
je, ona bude na toj tržnici u centru
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 21:05
Mislim da je povoljno pa zato pišem, ne zbog reklame...u MBM-u u VŽ, ocvale orhideje sa zdravim listovima, po 10-15 kn, Fikusi, onak, poput bonsaia sa uzdignutim debelim korijenima, 10 kn...u Baumaxu sa isto danas vidla ocvale adeniume za 27kn...
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 13:20
Lijepo molim, zna li mi netko reći gdje mogu naći durantu?
Na vrh
Slavonka1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavonka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:14
Imam puno lijepog cvijeća,rado bi mjenjala sadnice i sjeme,ali neznam postaviti sliku u forum ,jedino u galeriju.Molim objasnite mi kako da postavim sliku .pozz
Rajna
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:41
kako staviti slike na forum (klik)

edit: e da ovo ti zaboravi napisati, da bi mogla u oglase moraš imati 30 poruka

Originalno poslano od člana administrator administrator napisao:

...
POSJETITELJIMA I NOVIM ČLANOVIMA NIJE MOGUĆE SUDJELOVATI U OGLASIMA DOK NE POSTANU "NEDAVNO POSIJANI" ILI VEĆI ČLAN (30+ PORUKA)

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Slavonka1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavonka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 20:55
Žao mi je ali dobro stiči ču ja i do 30 poruka...
Rajna
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2012 u 13:24
di mogu nabaviti Stepska svijeća - Eremurus
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 20:09
 U potrazi sam za biljkom crveni uskolisni likovac (Daphne cneorum). Kupnja, zamjena, nagrada za informaciju o lokalitetu gdje raste - sve su opcije otvorene.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 578
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 16:09
Zna li tko gdje mogu nabaviti sukulent lapidaria margaretae?
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2012 u 11:15
Tražim Rosa banksiae lutea ružu pa molim pomoć... Znam da su je imali u Rasadnicima u Zadru pa ako netko nešto više zna javite ali za odmah kupiti, za iduću jesen će imati Vrtlarija Horvat.

Rijeka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.