Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 00:06

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 00:08

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 00:12

Crvena lobelija , obadvije plave koje sam dobila od Bake Bee  za vrijeme moje odsutnosti netragom su nestale Cry

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 00:17

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 00:19

Ovaj prekrasni "zagorski oblacic" nisam htjela sebicno zadrzati samo za sebe :

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 07:02
drago mi je vidjeti da je nekaj ipak ostalo i ne samo uspjelo preživjeti nego sve i lijepo izgeda...manjak brige za neke od biljaka je bio vrlo pogodan...žuta ružica je predivna, a kako si sada kod kuće, vjerujem da ćeš ubrzo popuniti zbirku...lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 07:16
Evo i mene malo u lijepom Zagorju i u tvoj još ljepšem vrtu
Time is something you can never get back..
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 21:24
Prekrasno cvijeće,a tek ovaj oblačić za kraj.
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 22:32
Bok draga, Krasni su ti cveteki. Najljepši mi je onaj tamni slejz!
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 23:28
Draga gute Fee, slazem se sa Sarom.

Ruzice su ti jako lepe. smile79
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 23:35
Zahvaljujem vam na komplimentima , to mi je ono kak' smo znali reci "melem na ranu" !  Najgore mi je kad mi se govori " ... ono smo i ono ... aha i jos ono ... i to ... " a ja vidim da mi je vise stete napravljeno nego koristi a da ne govorim  koliko sam zalosna radi nestanka plavih lobelija !
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 00:34
Vidim da ste jako brzo doveli vrtek u red, sve blista i cvate, čak je i oblačić došao pogledati kak je tu sad lepo. Nemoj biti žalosna zbog lobelija, možda ih je neko spasil
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 13:18
Zavirila i ja u tvoj vrt.smile78
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 14:08
Sretno mladenci! Jel bude obnova zavjeta javno, ili ste si to već odgugutali jedno drugome u uho?
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 15:06
Žao mi je zbog tvog gubitka, ali bit će toga još Smile  sve ostalo u tvom vrtu je lijepo   smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 23:04
Znam , znam , bas smo danas na zg. kavici imali malu temu kako je to kad ti netko ukrade ! Nazalost , vidjela sam da nisam sama ! Ja to nikomu nebi mogla uciniti ! Hvala ti za utjesne rijeci .   smile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 23:05
Posadili smo oskorus ! To u danasnje vrijeme nije vise osobito obljubljena vockica !

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 23:15
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Posadili smo oskorus ! To u danasnje vrijeme nije vise osobito obljubljena vockica !

Mozda bi i bila, ali puno ljudi niti nezna kaj je to. Oskuruse-plod nema nigde za kupiti pa je pala u zaborav. Nisam niti ja do nedavno znala kak drvce izgleda.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 23:26
prekrasno smile73
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 00:05
Draga Carol , moji stricevi u Zagorju su oduvijek imali na imanju oskorus te bijelu i crnu murvu (dud) , zato si je M. to jako zelil i konacno posadil !

Svesa , drago mi je da si mi bila u posjeti !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.