Biljka račić - Beloperone guttata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...Konte, na mojemu nije popadalo lišće, a primjećujem da traži dosta vode, pravo dosta ![]() ...lijepi mladac, štefice, bit će to krasna biljka na godinu ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
moji su u podrumu i dosta im je otpalo lišće...jel to ok? koliko ih treba zalijevati sad po zimi? u podmunu nije hladno, negdje oko 10 C
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Pa daj na pokaži tog ljepotana, da ga i mi vidimo ![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ja dobila jedan neobicni, one cvjetne perjanice su svjetlo zelene, a oni brci koji iz njih izrastu su crvene boje. Vrlo je zanimljiv, cvatan, a izgleda i vrlo otporan.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Ružo, moram priznati da me pomalo zbunjuje...očekivala sam da će se malo odmoriti, povratiti snagu, pa da ga onda lijepo orežem u rano proljeće, da bude ponosan i lijep, a sada kada je krenuo s pupoljcima samo će ih vremenom biti više pa će mi ga biti žao orezivati, kao i prošlo proljeće ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moj mladi cvate već dugo.kad nije vruće baš mu dugo traje cvijet.
stari sam pošišala jer je prevelik,a i nije lijep onako jako razgranat
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Super ! Bravo... sara ti znaš koliko sam ja htjela tu biljčicu... i imam ju zahvaljujući tebi ! za sad se dobro drži...
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
....moj pupoljak je procvao prije dva dana...biljka je još uvijek vani
![]() RS - pa zar to nije radosna vijest da ima pupoljke ??? |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
...službeno objavljujem da moj račić koji zimuje na negrijanom stubištu ima pupoljke
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
RS, ja moje orezujem u proljeće! meni cijelu zimu na njima stoje cvjetovi, list opadne a cvijetovi stoje!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
prije dva dana kupila san račiće u plodinama na 50% sniženju...platila san dva komada 20kn
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
...antonija, jel sada vrijeme za orezivanje račića?
|
|
zagreb |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ja sam se zeznula sa svojim račićima...izdužili su se skroz, a bilo mi ih je žao rezati pa sam to napravila tek u kasno ljeto i kako su se lijepo razbujali, ali neće cvasti nema šanse
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() |
|
narcis ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
prekrasno...
![]() |
|
![]() |
|
...hehehe...hvala ti, draga antonija
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Sara, evo neznam. možda ipak da ga orežeš rano u proljeće. tvoj je polupo lončiće pa ranije cvijeta. mislim ako ga sd orežeš on će krenuti i opet će ti cvasti u nevrjeme.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sjećaš ga se antonija, bio je stvarno krasan
![]() Ali, volim i ovoga kojega sada imam, sjećaš se da si mi ti poslala reznicu?
Momentalno je pri kraju sa cvatnjom, a cvate mi od siječnja...jel da ga sada orežem ili da ga pustim kakav je, malo se razbahatio
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |