Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 07:13
Uvijek se veselim tvojim slikicama obožavam ih uvijek su tako svježe i jednostavno zovu dođi dođi mi

Ove godine ne stavljaš slikice ruža kako su one često mislim na njih
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 07:57
Uživancija je prošetati  kroz  raskoš boja i zelenila. Kad šetam po vašem vrtu vrijeme žuri a ja bi da stane , da se malo odmori kao što se ja odmaram u virtualnom svijetu vašeg vrta.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 09:00
sve ti je tako preljepo i bujno jedno ljepse od drugog
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 17:18
smile64
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 18:01

...olala koka, koliko echinacea...ak su ti ove obične, kakve su tek neobične, hehehe...grupice echinacea uz ostale biljke jako dignu svaki vrt, a naročito ovaj tvoj krasan, zagorskiClap...acanthus, još jedna peticaClap...a još jedna petica i iz zalaganja i jedna za vladanjeLOL.

...ja baš nemrem pronaći pravo mjesto za moje suzane na balkonu, ali, čini mi se da imam pupoljke, juppiii, trebale bi biti žute, barem sam takvo sjeme dobila, no...bumo videli...pa ću i ja skupljati sjemeWink.

pozdravček
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 00:48
Hvala svima na posjeti, drago mi je da uživate kod mene. Ksan, ruže nisam slikala kad su bile najljepše, nekak sam zaboravila ove godine na njih. Sara, vidla sam ehinasee po drugim vrtovima pa sam ustanovila da su ove moje stvarno obične. Ima ih čak i dvokatnih, a da ne pričam o raznim bojama.
Svima šaljem puno smile79
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 08:38
I ja sam uživala u tvom vrtu,prekrasne se te obične echinacee,moram ja nabaviti bijelu,imam samo dvije roze,a posebno mi je lijepa slika u društvu s lavandom.Clap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 12:49
..dugo me, dugo, nije bilo tu...a kakva ljepota me čekala...od predivnih tulipana, šibnate ograde, ptičica ko u bajci, pa, opet...lijep pogled na bijelu ogradu, koja ko da zove, dođi...domaći štih pun gostoljubivosti mi iz nje zrači...

čitam da ti nisu porasle suzane...jel sad bolje stanje?...ja sam mislila da moje nisu ni nikle, kad prošli tjedan nađem jednu poveću..no samo se zeleni, za cvijet ću pričekati...

pozdrav bregima!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 14:04
Lijepo, prekrasno!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 23:26
Mali kaktus, valjda će biti sjemena kad ocvatu
Lovro, jedna suzi mi raste iz sjemena, ima tek par centimetara ali izgleda lijepo zdravo tak da me veseli kad je gledam.
GT, hvala
Dođite mi opet, svima šaljem smile79
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 23:39
Bijeli plamenac od drage Horti. Vidi se da je od srca jer ljepši ne može biti. A kak tek miriši!!! Taj me miris vraća u tetin vrt iz mog djetinjstva

Od Horti sam dobila i crocosmiu ili kinesku gladiolu. Slikala sam je neki dan kad još nije bila skroz otvorena.

isto tak i roza monardu

A ovu crvenu mi je dala dobra duša Lovro.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 23:47
Dalije sam dobila od drage Blue Sky. Ima visokih i niskih, a ja sam stavila sve u stražnji dio gredice. Sad znam koja je koje veličine pa ću ih iduće godine pažljivije posaditi.

Poslala je ona meni i krizanteme ali one još ne cvatu. Ako procvatu na jesen, budem ih slikala da vam pokažem kakvih sve ima.

malo je mutna slika ali nemam drugu

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 23:59
Šlajer mi je dala naša draga Lorica. Nisam znala da bude tak visoki pa sam ga posadila ispred dalija. Zato sam ga polegla na tlo i sad su okolni cvjetovi ko u paperjastim oblačićima.

ovaj sitni puzavac se je fino primil i lijepo razrastao, a dobila sam ga od cvjetne prijateljice Sare (Retriver, naravno)

Ova je ljepotica od ljepotice Kikachice. Došla je u ovoj teglici da nebi slučajno bila u nekoj običnoj Wink

Achimenes mi lijepo cvate. Kak i nebi kad je od srca još jedne cvjetne prijateljice Konte
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 00:02
Dado dragi, šta kažeš na ovo? Ja ne smijem ništa reći da ga ne ureknem. Možda druge godine procvate? Do danas sam ga zalijevala svaki dan, a danas nas je tu razveselila kišica koja lijepo rominja i zalijeva brt.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 00:05
A ovaj mi je cvjetak dala još jedna dobra dušica, Camellia. Lijepi je cvjetak, al mu ne znam ime. Zna li netko?
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 00:09
Moram polako prošetati tvojim vrtekom ono malo što sam pogledala ClapVidimo se sutraWink
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 09:01
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Dado dragi, šta kažeš na ovo? Ja ne smijem ništa reći da ga ne ureknem. Možda druge godine procvate? Do danas sam ga zalijevala svaki dan, a danas nas je tu razveselila kišica koja lijepo rominja i zalijeva brt.

Lijepo se ti brines o njemu. Ne vjerujem da ce cvijetati ove godine, dosta su mlade grane ali dogodine vjerojatno hoce :)
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 09:03
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

A ovaj mi je cvjetak dala još jedna dobra dušica, Camellia. Lijepi je cvjetak, al mu ne znam ime. Zna li netko?

mozda helianthus (Golden double hybrid?!?)
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 09:19
...ne razumijem o čemu dado i ti pričateWink...
...zaista ti jako lijepo napreduju biljke forumaških prijateljicaClap...
lijepi pozdrav
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 14:15
i ja volim echinacee, nisam ih sijala pa ih nemam, sama sam kriva (a sjemena sam imala)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.