Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 85> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek se veselim tvojim slikicama obožavam ih uvijek su tako svježe i jednostavno zovu dođi dođi mi
![]() Ove godine ne stavljaš slikice ruža kako su one često mislim na njih ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uživancija je prošetati kroz raskoš boja i zelenila. Kad šetam po vašem vrtu vrijeme žuri a ja bi da stane , da se malo odmori kao što se ja odmaram u virtualnom svijetu vašeg vrta.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sve ti je tako preljepo i bujno jedno ljepse od drugog
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...olala koka, koliko echinacea...ak su ti ove obične, kakve su tek neobične, hehehe...grupice echinacea uz ostale biljke jako dignu svaki vrt, a naročito ovaj tvoj krasan, zagorski ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala svima na posjeti, drago mi je da uživate kod mene. Ksan, ruže nisam slikala kad su bile najljepše, nekak sam zaboravila ove godine na njih. Sara, vidla sam ehinasee po drugim vrtovima pa sam ustanovila da su ove moje stvarno obične. Ima ih čak i dvokatnih, a da ne pričam o raznim bojama.
Svima šaljem puno
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam uživala u tvom vrtu,prekrasne se te obične echinacee,moram ja nabaviti bijelu,imam samo dvije roze,a posebno mi je lijepa slika u društvu s lavandom.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..dugo me, dugo, nije bilo tu...a kakva ljepota me čekala...od predivnih tulipana, šibnate ograde, ptičica ko u bajci, pa, opet...lijep pogled na bijelu ogradu, koja ko da zove, dođi...domaći štih pun gostoljubivosti mi iz nje zrači...
čitam da ti nisu porasle suzane...jel sad bolje stanje?...ja sam mislila da moje nisu ni nikle, kad prošli tjedan nađem jednu poveću..no samo se zeleni, za cvijet ću pričekati... pozdrav bregima! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepo, prekrasno!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Mali kaktus, valjda će biti sjemena kad ocvatu
Lovro, jedna suzi mi raste iz sjemena, ima tek par centimetara ali izgleda lijepo zdravo tak da me veseli kad je gledam. GT, hvala Dođite mi opet, svima šaljem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bijeli plamenac od drage Horti. Vidi se da je od srca jer ljepši ne može biti. A kak tek miriši!!! Taj me miris vraća u tetin vrt iz mog djetinjstva
Od Horti sam dobila i crocosmiu ili kinesku gladiolu. Slikala sam je neki dan kad još nije bila skroz otvorena. isto tak i roza monardu A ovu crvenu mi je dala dobra duša Lovro. |
|
|
|
![]() |
|
Dalije sam dobila od drage Blue Sky. Ima visokih i niskih, a ja sam stavila sve u stražnji dio gredice. Sad znam koja je koje veličine pa ću ih iduće godine pažljivije posaditi.
Poslala je ona meni i krizanteme ali one još ne cvatu. Ako procvatu na jesen, budem ih slikala da vam pokažem kakvih sve ima. malo je mutna slika ali nemam drugu |
|
|
|
![]() |
|
Šlajer mi je dala naša draga Lorica. Nisam znala da bude tak visoki pa sam ga posadila ispred dalija. Zato sam ga polegla na tlo i sad su okolni cvjetovi ko u paperjastim oblačićima.
ovaj sitni puzavac se je fino primil i lijepo razrastao, a dobila sam ga od cvjetne prijateljice Sare (Retriver, naravno) Ova je ljepotica od ljepotice Kikachice. Došla je u ovoj teglici da nebi slučajno bila u nekoj običnoj ![]() Achimenes mi lijepo cvate. Kak i nebi kad je od srca još jedne cvjetne prijateljice Konte
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Moram polako prošetati tvojim vrtekom ono malo što sam pogledala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Lijepo se ti brines o njemu. Ne vjerujem da ce cvijetati ove godine, dosta su mlade grane ali dogodine vjerojatno hoce :) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i ja volim echinacee, nisam ih sijala pa ih nemam, sama sam kriva (a sjemena sam imala)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |