Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 38> |
Korisnik | ||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Ksan hvala na pozivu i naravno da ću
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Karanfili su me ostavili bez daha, a moji čekaju božju milost, divni su, koliko bojaaaaa !!!
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Evo i mene malo u šetnji da ostavim traga. Sve je lijepo a garifuli ili garofuli kako se naže na mom otoku odakle potječem su me ostavili bez teksta jer imam samo tri i oni prestali cvjetati
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
Anđelkad
![]() Dmirce12 hvala na posjeti i poklonoma čuvam ih i pazim ![]() ![]() Bistrica obožavam ih ![]() |
||
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Oduševili su me tvoji klinčeki. Nekad su se jako puno uzgajali, a sad ih više skoro nitko nema. A kod tebe raskoš. Prekrasni su ti
![]() |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Eto malo sam i ja
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
jaaaaaaaaaaako lijepo,sve miriši po klinčeku,divni su
![]() |
||
![]() |
||
|
Je je si vidla, smetalo je tu ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
ksan draga moja u tebe garofuli cvitaju kao u 5 misecu a vidim imaš i ti pomagača ha
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Iskreno ne znam, sjeme je bilo miješani klinčeki ![]() Ljiljiš, Anthea, Anastazija, Alad, Milica7, Zribal hvala vam na posjeti ![]() Evo ih još malo ![]() ![]() ![]() ![]() Jedini šatirani - za sada ![]() ![]() Jedini žuti ![]() ![]() A zašto su povaljani klinčeki ![]() ![]() ![]() Koji pogled, sigurno si misli "Što ti sad hoćeš" ![]() |
||
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Malo sam zavirila i uživala u mirisima karanfila... i divila se ljepoti ljiljana.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
|
prekrasno cvijeće
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
|
Ksan, koja je ovo vrsta karanfila. Jako mi sliče na one starinske koji cvjetaju u svibnju, roze boje. Je li to trajnica. Ova boja mi je izuzetno lijepa, baš su krasni. Ja imam jedan žuti i vrlo je lijep samo ne raste viši od 20 cm, mali jednolični busenčić, bez mirisa.
|
||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Klinčeki su ti prekrasni. Moji su u komi ove godine, svi se suše i skoro uopće ne cvjetaju ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |