Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 38> |
Korisnik | ||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Imaš krasnog cvijeća.
I ja volim žuto. Pogotovo kad su tmurni dani, žuto cvijeće daje neku posebnu živost. |
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Prekrasno cvijeće imaš, svaka čast! |
||
Lipik
|
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
potpisujem ljiljuš,
![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Prekrasne slike ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
Nije to baš tako, ja sam samo lukava i stavljam lijepe slikice ![]() ![]()
Otok, potpisujem svaku tvoju riječ, hvala na posjeti ![]() Dadinica, smatraj ostavljeno ![]() Flover, Ana, Ljiljuš, Svesa, Anastazija, Monstera hvala vam na posjeti i lijepim riječima ![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Auuuuuu do ovdje miriši, super!
![]() |
||
Lipik
|
||
![]() |
||
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
obožavam ih...divno
![]() |
||
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Klinčeki su ti prekrasni. Moji su u komi ove godine, svi se suše i skoro uopće ne cvjetaju ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
|
Ksan, koja je ovo vrsta karanfila. Jako mi sliče na one starinske koji cvjetaju u svibnju, roze boje. Je li to trajnica. Ova boja mi je izuzetno lijepa, baš su krasni. Ja imam jedan žuti i vrlo je lijep samo ne raste viši od 20 cm, mali jednolični busenčić, bez mirisa.
|
||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
||
![]() |
||
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
|
prekrasno cvijeće
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Malo sam zavirila i uživala u mirisima karanfila... i divila se ljepoti ljiljana.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
|
Iskreno ne znam, sjeme je bilo miješani klinčeki ![]() Ljiljiš, Anthea, Anastazija, Alad, Milica7, Zribal hvala vam na posjeti ![]() Evo ih još malo ![]() ![]() ![]() ![]() Jedini šatirani - za sada ![]() ![]() Jedini žuti ![]() ![]() A zašto su povaljani klinčeki ![]() ![]() ![]() Koji pogled, sigurno si misli "Što ti sad hoćeš" ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
ksan draga moja u tebe garofuli cvitaju kao u 5 misecu a vidim imaš i ti pomagača ha
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |