Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 46> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Samo ti nama stavljaj slikice i piši o iskustvu sa svojim biljkama. Svi se učimo jedni od drugih, a najviše naučimo od direktnog iskustva sa uzgojem neke biljke. A sve tvoje biljke su zaista krasne i vidi se da znaš sa njima!!! |
|
![]() |
|
ifigenija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 29 |
Nitko nema savjet...?
![]() Jedna cvate i puna je pupoljaka, druga tek formira prvi pupoljak...
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
ifigenija,trebala bih ih presaditi.Ja uvijek presadim cvijeće koje kupim u malim teglicama.
|
|
![]() |
|
ifigenija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 29 |
Uglavnom i ja, ali me muči to što je ova jedna puna pupoljaka, pa ne znam kako će to podnijeti...
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Dobro će ti podnijeti,samo nemoj presaditi u jako veliku teglu.Ja sam je tako svake godine kupovala sa puno pupova,ali sam odustala,jer mi nikada ne prezimi.
|
|
![]() |
|
Hvala, napravit ću tako.
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina....prekrasne su ti
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Bebolina, prekrasne su.
Koju ti zemlju koristis? Koji joj je PH, da li znas? Ja muku mucim sa dipladenijama....velike (kupljene, dvije godine stare) su jos i nekako, iako je i kod njih stalno prisutna blaga kloroza, ali male, nikako. Zakorijene se vrlo lagano, i onda ne rastu, stalno su blijedog lisca, ne mrdaju cijelu sezonu...stavljam zeljezo, stavljam kupovnu zemlju gdje je ph neutralan, stavljam kiselu, ma nista ne pomaze. I tako vec nekoliko godina, zaista nemam pojma kako da ih dovedem do normalnog zelenog lista. Velike mi cvatu OK, ali mi se ne svidjaju tako bjedunjave, a i slutim da nakon nekoliko godina takve bljedunjavosti nece vise niti cvasti dobro. |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Nina, hvala na komplimentu.
Koji je PH zemlje, tu sam stvarno neznalica.
Zemlja u kojoj rastu ove ljepotice je kompost iz vlastite proizvodnje u koji dodam puno perlita. Po ovoj ih vrućini svaki dan malo zalijem kišnicom i jednom tjedno u vodu dodam prihranu.
Što dulje zimi odmaraju i što ih manje potapaš, to su ljepše, zdravog su izgleda izgleda i obilno cvatu.
Evo kako izgledaju samo nekoliko dana od posljednjeg slikanja.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
bebolina
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
štefica
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |