Hosta - Funkija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 37> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zašto meni hosta ima izgužvae listove? kao krep platno... lani, kad sam je kupila nije bila takva
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pa kako to hoya, jesi li i ti svoju posadila u vazu ili u vrt...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
natalija...ovo izgleda kao da se zgužvala još dok je u onom tuljku bila, jeli svaki list takav ili samo par
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moon svi su takvi, svi rastu zgužvani...
nema vidjeti nikakavih drugih anomalija, jednostavno imaju tu "krep teksturu" |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
1. neke sorte imaju takve listove no bududci da takva nije bila lani onda nije to 2. mozda je mutirala i izbacila drugaciji izboj, to je dosta cesto kod hosti 3. latentna steta od hladnoce 4. neka bolest ili virusna infekcija ili steta od zelenih usiju 5. list se nije razvio do kraja ili ima poteskoca se razvijati puno toga moze biti, tesko je reci preko slike :) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
fala dado
![]() pratiti ću situaciju |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad sam vidjela da sam nejasno napisala. Moja se u zemljii puno sporije širila nego ona u vazi. Kasnije je nisam više ni uspoređivala jer sam ja moju svako toliko dijelila.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
moon, još je uvijek ima dovoljno
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo moje procvale
![]() ![]() trebalo bi ih malo i zaliti ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica...baš su se rascvjetale
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jesu jesu, jedino nevolim što se tako objese od težine cvijetova, al nemože sve baš meni po volji.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
belice, moon, prekrasne su ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Belica, moon, prekrasne hoste.
Moje su ove godine "podbacile", skoro niti jedna nije reprezentativnog izgleda. U hladu su cijeli dan, ali im je izgleda naskodio onaj ledeni sjeverac u proljece, ili mozda je nesto drugo u pitanju. Jedna jedina je bila lijepa, a tu je jednu noc pregazila neka zivina.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Moje hoste ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() S obzirom na to da sam ih proljetos rasađivala na puno mjesta, nisu baš velike. |
|
|
|
![]() |
|
krasne su ti
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |