Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 134> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepa je Mali kaktus, moja još nije cvjetala a nema ni naznake da će..
![]() ![]() ![]() ![]() Pinus bez obzira na ID boja je boli glava
![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
prije parodia subterranea
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Miss M. ponovno si u pravu malo sam guglao i to je to. Hvala.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,Schumy,lijepi notokaktusi ili parodije,šta li su već
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dragi moji, bila sam na putu par dana, vidim lijepo ste mi se rascvali. Na žalost, ja sam nešto propustila uslikati ovih dana, možda se nešto i pokaže u jutro, a do tada veliki bravo svima na cvjetićima.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dobro jutro, Pinus, mislim da ja nemam ovaj kaktus. Gdje si ga vidio?
MissM, mislim da je to parodia schwebsiana jer ona ima crveni cvijet, ali može biti i p. subterranea iako za nju stoji da ima narandžasti ili ljubičasti cvijet?! U svakom slučaju primjerak ti je ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Gricka, lijepo mirišu cvjetovi ali nije bilo pčelica kada sam slikao jer je bilo oko 14,00h, a tada cvijet ne medi i pčele ga ne posjećuju. Medenje je intentivno sada ljeti rano ujutro oko 4,00 ÷ 7,30 h, kada se sunce digne medenje prestaje. Inače mi je ovaj tip kaktusa jedan od najdražih jer je već kao mali cvao neumorno. Ovaj primjerak sam na proljeće rasadio i svi njegovi posmlaci već nose cvijet u začetku, slikati ću kada se otvore cvjetići... Pozdrav............schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo nastavka moga "karusela", danas je to coryphantha scolymoides:
![]() ![]() ![]() Pozdrav.........schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
dragi moji kaktusari stvarno sam se nauzivala u vasi predivnom slikicama.
![]() ![]() ![]() evo mojih novih slikica |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni kaktusi PlavaDigitalna,zavidim ti na scopi,ja već godinama čekam da moja procvate,ali neće pa neće.
|
|
|
![]() |
|
Meni jedino scopa procvala od starih notocactusa. I sad meni je to bilo cudno, ono da nisam sto pogrjesila sa zimovanjem, pa sam opet isla citat o njima i skuzila sam da se ne vole prziti, vec neku polusjenu, a moji se peku na najjacem suncu.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
PD, ovo je stvarno praznik za oči, prekrasni cvjetovi.
|
|
|
|
![]() |
|
evo moj doprinos ovoj temi:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
E, ovo je pravi doprinos temi !!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ajme Glikica koji buket!
![]() |
|
|
![]() |
|
Lijepi buketi,ja sa žaljenjem mogu reči da moji notocactusi ni ove godine ne cvatu,valjda nisu dovoljno stari.
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ovu temu definitivno moram zaobilazit u širokom krugu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |