Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj i njegov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj i njegov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 137>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 10:46
prekrasan vrt  smile57
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 10:08
anabistrica, belina, ANTHEA drago mi je da vam se sviđaThumbs%20UpHeart

..meni je dobro otić skoro svaki dan na nekolko sati i odmarat u hladovini, jer nije izdrživo u stanu

đungla, trebalo bi malo očistit od korova, ali kome se oće po toj vrućini

svaki put kad dođem nešta novo procvate

stari limeni pehar kao vaza

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 10:44
To je dobro kad imaš gdje otič iz stana,ipak je ljepše u zelenoj hladovini.
Prekrasni limeni pehar koji izigrava vazu,volim takve stvariTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 11:41
Mari, pusti džunglu i ona ima svoje čari LOL, važnije je sada misliti na zdravlje po ovakvim vrućinama, zato se ti lijepo drži svoje hladovine Wink
Lipik
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 12:09
Bravo Mari i za vrt i za cvijeće i za prekrasni aranžman sa peharom.Moram priznati da takav ne pamtim kad sam vidjela.Kod tebe se suša ne primjećuje.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 13:31
 Još bolje što je džunglasmile71, obožavam džungle!!!!!!
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 14:29
tvoja džungla je prekrasna Clap
Neka se sve zeleni
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 14:52
mari baš je lijepo u tvom - vašem vrtu, nije ni čudo da tu nađeš osvježenje i nauživaš se
i meni je vrč odlično iskorišten, a džungla je i moj stil, htjela-nehtjela
po ovim vrućinama spasi biljke, lakše podnose vrućinu, čine jedne drugima zaklon
ima dana za čupanje, kad zahladi
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 20:55
predivna je đungla,a još divnija vaza smile78
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 09:08
Mari, stvarno ima svega i svačega kod tebe.
Tvom vrtu nije ništa naškodila ova paklena vrućina, sve se zeleni.....
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 16:54
stol,ograda,vrć prekrasnooooo
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2012 u 23:09
prelijepo smile71
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 21:31
dadinicaHeartcameliaHeartmali kaktusHeartljiljušHearttikvićHeartKlimatisHeartsvesaHeartnatalijaHeartsunceeeeHeart11111HeartmoonHeart evo lijepi lančić sam splela od vaših imanaHug
sunce prži ali još je trava zelena, malo sam sunčala i noge ležeći na deki na travi..nitko od susjeda nije škicao..a evo i nekoliko sunčanih slika cvijeća, opet poznato, no veseli me da još dosta toga cvate

slamnate ružice

sljez

bijeli vrtni hibiscus (imam i pink)

i još jedan ukrasni sljez

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 21:37
Lijepa je ta tvoja džungla
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 21:45
kamelija mislila sam se prošvercat s jednim Camellia za obadvijeWink sad vdim da ne paliLOL haha naša druga damica ti je malo pobrkala računeBig%20smile
hvala ti na posjetismile99
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 22:03
Lijepe šarene slikice si nam podarila,uvijek rado zalazim u tvoj vrt,nisam škicala kad si se sunčalaWinkTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 22:12
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 22:02
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 22:07
lijepo je kod tebe, draga MariSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 14:38
S obzirom na vrućine stvarno ti još uvijek lijepo cvjeta vrt. Bravo MariClap
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 137>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.