Proljeće- moj dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 19> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A u međuvremenu dok čekate moje slike evo par slika kaktusa moje sveki:
Na ovoj zadnjoj slici se vidi i panj s kojim želim nešto napraviti, to jest želim ga izbušiti i u njega nešto posaditi ali to uopće nije lako!!!
Muž mi je odmah rekao da on to mora napraviti jer ja neću moći, ali ja da ne mogu???
Pokušavala sam sigurno pola sata ali vraga- nije išlo pa se moj muž smijao od srca, ali zato mi u subotu možda to napravi sve...
|
|
![]() |
|
Joj nestala mi je poruka...
![]() Skoro sam sve napisala i gle čuda ode ona ali gdje?
![]() Ma nema veze idemo iz početka...
Evo da i ja napišem što sam jučer radila.
Od Triše je "konačno" stigla noćna frajla: biljke i sjemenje!!!
![]() Kada mi je muž rekao svima je bilo jasno da neću ni ručati, samo sam se presvukla i motiku u ruke...
Baš sam s mužem komentirala kako trebam čekati 4 dana da mi iz Rijeke dođe pošta, ali Bogu hvala da je tu.
Bila sam presretna kada sam vidjela da su biljčice sasvim u redu, tako da nisam mogla odoliti pa sam tri posadila u teglu za terasu a ostale u vrt.
A sjeme sam posadila na tri strane da mi od svukud miriše...
Jedva čekam da procvjetaju!!!
Onda sam išla pogledati ostale biljke i primjetila sam da mi bidens dobiva pupoljke što je također jako lijepa vijest!!!
Pa obilazak Džasmina "moj Pajasmin" od Shashe, koji će se ipak izgleda primiti to jest one dvije najmanje mladice ali nema veze, nek se primi što god hoće samo da ne uvene!!!
Budući da sam ga skratila moja sveki je uzela te grane koje su se počele sušiti i zapiknula na vrt, pa tko zna možda se i one prime???
To bi bilo super jer bi mi onda mirisao ispod prozora!!!
![]() Tamjan je već pravi frajer postao i tako lijepo miriše...
A ona jedna lijepa biljka koju mi je Shasha dala je puno pupova, tako da je pitanje dana kada će i ona procvjetati??
Moram preko vikenda sve poslikati i onda ću pitati kako se što zove...
Ah da... verbene!!!
One stare rastu a nove su još uvijek privikavaju, ali ja čekam sve to bude super!!!
![]() Bacopa je već prava cura postala i pravo raste, nju sam već počela dohranjivati tako da je baš fino napredna...
Ali.......
Moji ostići....!!!!
To ću svakako morati slikati da pitam znalce...
Jedan cvjeta, raste i fino napreduje a drugi ni da bi krenuo, još nikada nije dao niti jedan cvijet a kod iste gospođe kupljeni- pa šta je to???
![]() U svakom slučaju sa svojim cvijećem sam izuzetno zadovoljna i jedva čekam da ih sve poslikam da vidite moje ljubimce...
|
|
![]() |
|
Jedva čekam,
a valjda ću znati uzeti sjeme, pa bude i za vas!!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Stvarno si pravi umjetnik,Proljeće.Na trenutak čovjek pomisli da su prave a onda ispadne nacrtane,i to preko noći
![]() Prekrasne su,ajme kako će to krasno izgledati kad se razrastu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Je hvala vidjela sam poslije, pa znam ja da si ti prava "cvjećka".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tako je ...a ona će vrisnuti od smjeha ako joj se ja pojavim sa svojim sjemenjem,ha,ha,ha
Ali ne dam se ja, bit će nešto i od mene...
I tebi jedan ispravak, kažeš da nije nitko primjetio da te jučer nije bilo - e pa ja jesam, pročitaj si malo u svome dnevniku!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super proljeće, naravno da ćemo se mjenjati, pa bar to nije problem, iznenaditi ćemo mi SilveK s našim sjemenkama.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša vidjela sam ja tvoje također su lijepe,ali ove ljubičaste ja još u Zagrebu nisam vidjela... Eh ove godine prvi puta želim skupljati sjeme, jer više nema smisla od nekoga nešto žicati a ništa ne dati zauzvrat, od verbena, ostića,i vidjeću što ću još imati pa se možemo mijenjati, ako ti se ove moje sviđaju...
Rado ću ti ih poslati...
|
|
![]() |
|
Nadam se da sam te "dobro" to jest pozitivno "lupila"!!!
Ah ništa čudno, vidiš da sam i sebe pravo "opalila", trebalo mi je par dana da se saberem, ali na kraju ipak sve dođe na svoje...
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() Sretan rođendan!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće verbenice su preslatke, ja imam crveno-bijele, ali ove su baš super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Proljeće, malo si mi "udarila" na emocije s onim tekstom, drago mi je da si se sjetila lijepih stvari iz prošlosti i uspjela prošvercati tako super cvijeće.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Proljeće, imam i ja jednu šatiranu verbenu, ljubičasto bijelu, kupila sam je kod nas na placi....stavila sam je u zemlju u mali vrt u gradu i veselo cvjeta....baš je slatka! |
|
![]() |
|
Ah šta da ti kažem, crtala sam ih cijelu noć!!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
verbenice su ko nacrtane
![]() |
|
![]() |
|
Ma imaš pravo, mi smo to od vas učili!!!Ipak ste vi profesionalci...ali nismo ni mi za baciti!!!
A šta ti još uvijek ideš u Trst? Da li je to više iz navike ili se stvarno još uvijek isplati?
Moja kuma živi u Poreču, i oni također čestu skoknu do Trsta, mada kaže da se više ne isplati kao prije!!!
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....ma mislim da nitko ne tuce Rijecane u svercu, to je nama u krvi, doduse sada manje, ali "stoljecima" se sveisvasta svercalo iz Trsta, a ja jos uvijek as vavek najdem jeftinije nego kod nas
![]() |
|
![]() |
|
A da se vratimo na cvijeće...
U nedjelju sam se opet počastila sa tri surfinije ljubičaste i mislim da će biti prelijepe jer su onako bogate, i sa tri pelargonije, koje sam jasno odmah posadila.Htjela sam ih jučer poslikati ali me kiša potjerala sa terse, tako da to budem danas napravila.
I da od mame iz Bosne sam uzela jednu staru tavu u koju sam opet nešto posadila...
Ali sve bude sutra priloženo!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |