Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...noviji buketić u vrtu...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svako malo neki novi lijepi buketić u tvom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Prekrasno,povrće,cvijeće a i ovaj noviji buketić,ne znam kaj je,al baš je lijep!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Buketić je baš lepeki, ja ti na brzinu pozdravek postavljam, a Lovreku i pusu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Veliki pozdrav drage moje, a pogotovo Piramidal koja ili koji prvi put ostavlja trag u mom dvorištu...
Šetati vašim vrtovima, a ne osjetiti toplinu ljetnog sunca....upravo to pokušavam ove večeri...usput...obrađujem slike i prikazujem svoje, opet, individualce... gaura... ![]() ivančice... ![]() ...cinije...u tegli s adamom...tu sam ih posijala i nikak naći vremena da ih presadim...ustvari...čekala sam kišu, a nje od nikud, pa su ostale relativno male i nerazvijene... ![]() ...sjećate li se onih adama, jadnih i smrznutih koje sam udomila? ...evo...tjeraju mlade sve u 16... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Obzirom da nema kiše, cvijeće ti se fantastično drži ! Posebno mi se sviđa šarena rudbeckia!
![]() |
|
![]() |
|
...a sad opet malo povrtnjak...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
GT, evo nas...malo smo spore u sazrijevanju, jer nismo baš na suncu, al hoćemo...pooolakooo!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
..."mumbar" rekel bi Lovro...na suncokretu...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SAMO DA ZNATE... POČELA JE PADAT KIŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠAAAAAAAAAAAAAAAA.............
|
|
|
|
![]() |
|
...Evo još jednog...i bumbara i duplog sljeza...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
aplauz za kišu
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
I cvjetnjak i povrtnjak za čistu peticu!!!!
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepo Lovro!
Imaš sve više biljčica! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Došla sam vidjeti nove buketiće,pa ova gaura je skoro veća od tebe,prekrasno cvijeće imaš,a u povrtnjaku već ima nečega i za papati.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lovrek, dugo dugo nisi nikaj slikala !! Ajd prošeči malo fotić !!!
Lijepi buketići ti niću po vrtu !!Pa ti imaš dupli sljez, a ja plačući tražim tko ga ima najbliže meni !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kod tebe ima svega voće povrće cvijeće prekrasno i bez tragova suše, prava vrijednica
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Evo me, drage moje!
Malo komp. na servis, malo Lovro u bolnici, i prođe tjedan, onak! Nije da nisam slikala, jesam, al da budem iskrena, nisam stavljala na CIF, nego samo FB...tam to brže ide... ...kaj se tiče sjemenja, sve kaj se osjemeni, ja skupljam...možda bu kome ustrebalo....a kad smo kod sjemenja...ja sam lani velikodušno djelila sjemenje crvenog lana, i na kraju ostala bez njih...pa, ak bu ko imal ove godine, nek me se sjeti... |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |