Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 39> |
Korisnik | |
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve pohvale!
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Osteospermum je prezimio u garaži. Ove godine sam uspjela iz sjemena uzojiti nekoliko ostića, baš me zanima kako će napredovati. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
dada prekrasno, kod tebe svašta ima
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Divne lonicere, naravno i ostalo cvijeće!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Držim palčeve za lonicere. Osteospermum ti je prezimio vani ili nutra? Prekrasan je!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Slažem se! Shahsa , hoćemo slike i gotovo!!! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovo je zbilja bilo prekrasno, a bilo bi i shashino da fotoaparat nosi sa sobom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kako bi Teak(meni već fali TeaK
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
već gotovo :( čekam nastavak :)
|
|
![]() |
|
Danas sam otkrila boju druge fuksije
![]() malena dicentra, posađena ovog proljeća ![]() stiroporom izoliram drvene kutije za cvijeće tako da u njima sve može preživjeti zimu ![]() krumpirko se razmahao ![]() ![]() procvjetala i druga gazanija ![]() osteospermum je preživio zimu i prepun je pupova ![]() lonicera japonica (zapelcala sam dvadesetak grančica, držite palčeve da se prime) ![]() lonicera tellmaniana ![]() uz žicu raste još jedna, mlada lonicera tellmaniana...mislim da je naranđaste boje. javim kad procvjeta ![]() lantana pušta listiće ![]() čiča miča, gotova je priča ![]() |
|
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nedavno sam kupila dvije, ona na slici je jedna od njih. Imam još jednu koju sam prošle godine dobila, ali mi ni ona još nije cvjetala pa nemam pojma kakve je boje. Ona prošlogodišnja dobro izgleda, ali još nema pupove. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vau, fuksija je stvarno prekrasna!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Fuksija je divna, inače obožavam fuksije i imala sam ih više vrsta. Momentalno sam ostala samo na jednoj - crveni sitni cvjetići.
Imaš li još neku vrstu, dada?
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
@Trisa.....grrrrrrrrrrrr ja necu prit na sajam, ali stizem ovaj vikend pa se vidimo
@28...... ajme koje bojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fuksija je predivna, još imam jedan vrtić u hladu za njih a nisam još naletila na njih, moram se više potruditi tražiti, možda sada na sajmu u Rijeci.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Fuksija dobila prvi cvijet, puna je pupova i jedva čekam da se pootvaraju...sad znam kakve je boje
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
prelijepa ružica
![]() |
|
![]() |
|
Palmark ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opa,ovde se moze umreti od previse lepote! Ne znas sta je lepse od cega...Sve je da ti srce zaigra...
A ruze....PUFFF...padoh na glavu,zaista su fantasticne! Svaka cast!!! ![]() |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |