Andreja nudi i traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
andreja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xenia pa ako imaš viška lukovica pošalji makar jednu? Triša predivna ti je bijela passiflora ajd ak imaš mladicu pošalji? ako očete imam ja crvene amarilise pa se mjenjamo |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Potrežiti ću ako imam koju s korjenom, pa ti se javim, moja je bijela ima puno njenih slika u temi pasiflora, ali evo ti je:
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Ja imam amarilise šatirane, crveno -bijele, mogu ti poslati lukovice ali već su ocvale za ovu godinu.
|
|
![]() |
|
Bernardica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
A kako se zove ta plava koju imas?
|
|
![]() |
|
andreja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
tražim ako neko ima mladicu bilo koje vrste passiflore al da nije plava jer nju imam, i ako ko pokljanja amarilise bilo koje boje ?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |