Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 137> |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stol,ograda,vrć
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Mari, stvarno ima svega i svačega kod tebe.
Tvom vrtu nije ništa naškodila ova paklena vrućina, sve se zeleni..... |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
predivna je đungla,a još divnija vaza
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mari baš je lijepo u tvom - vašem vrtu, nije ni čudo da tu nađeš osvježenje i nauživaš se
i meni je vrč odlično iskorišten, a džungla je i moj stil, htjela-nehtjela po ovim vrućinama spasi biljke, lakše podnose vrućinu, čine jedne drugima zaklon ima dana za čupanje, kad zahladi |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
tvoja džungla je prekrasna
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Još bolje što je džungla
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Bravo Mari i za vrt i za cvijeće i za prekrasni aranžman sa peharom.Moram priznati da takav ne pamtim kad sam vidjela.Kod tebe se suša ne primjećuje.
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Mari, pusti džunglu i ona ima svoje čari
![]() ![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To je dobro kad imaš gdje otič iz stana,ipak je ljepše u zelenoj hladovini.
Prekrasni limeni pehar koji izigrava vazu,volim takve stvari
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
prekrasan vrt
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Mari,5510,
Čestitke na 100 stranicama tvog prekrasnog vrta,uživam u svakom tvom cvijetu,i u tišini zelenila
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Čestitka na stotoj stranici i na prekrasnom vrtu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
čestitam sto stranica i želim da se još dugo družimo, uvijek mi je lijepo kod tebe navratiti
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bebolina, alad, Andina, Maris40, mali kaktus, lorica10, svesa, misty-da (stable je catalpa ovata)
![]() evo nekolko svježih slika..čini mi se da vlage ima još dosta u dubljim slojevima ispod tla, jera uglavnom sve još dobro uspijeva, a ne zalijevam previše, posebno me razveselila --maritima koja je procvala prvi puta a imam je nekolko godina u vrtu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ove bobice su na loniceri ![]() ..šta mi je preostalo od kana ![]() zlatošipka ![]() oleandri stari sto godina, tiskaju se u tijesnom posudama, opet cvatu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ja bi rekla da je Catalpa ovata, po slikama s neta..ima ih dosta kod nas po gradu |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Čestitke za stotu stranicu, a i za predivan vrt stvoren za uživanje i opuštanje!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mari draga ne čudim se da stalno želiš slikati, pa tko ne bi u takvom vrtu!? A ovo me baš raspametilo, prvi put vidim to stablo i te neobične cvijetove!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |