VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 43> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belinice moja,samo te pozdravljam!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() a izdvojila bi crvenu lantanu..tako je lipa |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
[QUOTE=dijana7566]Prošetala jutros tvojim vrtum sve do mora. Umočila noge bar virtualno i malo odmorila na žutom jastučiću
[/QUOTEDraga moja posjetiteljice,
sve to možeš,učiniti,ako navratiš
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prošetala jutros tvojim vrtum sve do mora. Umočila noge bar virtualno i malo odmorila na žutom jastučiću
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Zač,nisi i va nom vrte,malo zakantala? Hvala svima koji navratite,a mogli ste i kafe popiti!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Belina, z gušton vavek priden do tebe, vrt ti je krasan i za vreme ove vele suši. Videla san i sliki od Držislava, jako ,jako lepo i za saku pohvalu kako ti je vrt zrihtan Petak san ti bila blizu
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dupli hibiskus je preljep!
Pozdrav iz vrele Hercegovine!!! |
|
![]() |
|
Hvala vam što ste mi napunili moju okolinu!Tako da stalno mislim na Vas! ![]() nova orhideja ![]() ![]() rastem,ali sporo, ![]() ![]() dendrobium,a što dalje? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
spetifilium,sada u cvatu,vani,a onda putuje do Monstere
|
|
|
|
![]() |
|
dopli hibiskus-poklom MireK,Silvy ![]() madagaskarska palma,oporavlja se ,hvala Pinusu ![]() musa tropicana-sa susreta u Ivanićgradu ![]() ljetni čempres od Korjenka ![]() Lantana,od Lantane ![]() poklon od Bigmamme ![]() poklon od Korjenčice ![]() klorofitium ![]() hosta u cvatu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nisam znala da se madam dlakavica zove isto kao i moja -
![]() prekrasna je. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Drage cvijetne,
Samo vi navratite,čekamo Vas moja Bella i ja vavik! Hvala Vam na prekrasnim riječima,koje mi daju snagu,za još bolje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Predivno cvijeće! A svog dragog čuvara počeškaj iza uha umjesto mene, molim te! Tako je sladak!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Lijepa i draga kao ti! Ruža za ružu! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slike su predivne, ali ovaj čudesan vrt pored samog mora treba vidjeti uživo, tek tada je doživljaj potpun.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno je tvoje crveno cvijeće, ali ovaj budni čuvar je najljepši
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Crveni cvjetići su ti prekrasni.
![]() A čuvar kuće - slatkica. Jesu joj to kovrče poslije kupanja u moru? Velika ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
A samo što nisam pitala što moja Švrćo radi kod tebe a ona lijenčina leži na mojoj nozi.Krasan ti je vrtić!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Nisam dugo bila ovdje i puno sam toga propustila
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |