Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 134>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Zelena_oaza View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 421
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 23:24
Za kaktuse se misli da su biljke koje ne zahtijevaju znanje i njegu, ali sasvim je suprotno. Jeste da ce oni oprostiti ako ih zaboravimo koji zaliti ali i te kako traze truda i znanja da bi se pokazali u svoj svojoj ljepoti. A kad razviju cvijet onda nam dokazuju da smo sve potrebne uslove ispunili. Teze je postici da kaktusi procvjetaju u nasim uslovima nego bilo koju drugu ukrasnu biljku.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 09:06
Krasno Sagare. Bravo Miss M., prelijepi su
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 09:07
evo moj mali doprinos

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 09:16
kako dobra boja !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 09:19
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 10:10
Gricka, lijepa ti je mammillaria. Za nju kao i za vecinu drugih kaktusa karakteristicno je to da je cvijet mnogo veci od same biljke. Kad kod mene kaktusi prcvjetaju desi se da prevrnu zdjelice od tezine a cvjetovi izgledaju kao da sam pobola vjestacke, plasticne, ljudi pipaju da se uvjere u "originalnost". A tek njihova boja...drecave ljubicaste, zute, narandzaste...bas kao da su od plastike...
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 10:53
Gricka, MissM, Sagare22, Zelana oaza, mali kaktusić, Glikica - svima smile55smile55smile55smile55smile55
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 10:57
I - da nastavimo ovaj šareni "karusel", moj mali doprinos:

Pozdrav...........schumy smile213
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 11:12
baš su lijepi schumy, jel ti ovi mirišu, moj ne, ali mam jedan koji miriše na limetu, još nije cvao ove godine, bude valjda kasnije.
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 11:29
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

baš su lijepi schumy, jel ti ovi mirišu, moj ne, ali mam jedan koji miriše na limetu, još nije cvao ove godine, bude valjda kasnije.

Imaju opojan miris, otvaraju se navečer kada padne mrak iza 22,00h, ugine ujutro sa prvim direktnim suncem i do 14,00h su gotovi....
Ako želiš pelcer, piši mi! (ali vjerojatno kasno najesen)
Prikazati ću ih kako pčele uživaju na njima.......
Pozdrav......schumy
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 11:35
hvala schumy, imam ih ja podosta, ovog sam noćas čekala, procvao je tek iza ponoći, i jutros je još bio lijep, imam i takve kao tvoj, samo ne znam što čekaju, nešto mi kasne ove godine, a nedavno sam tek nabavila i žuti. Ali ako kod tebe vidim neki poseban, javim ti se za pelcer.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 13:34
Glikice Thumbs%20Up    Bravo Schumy, prava rapsodijaClapThumbs%20Up

Z. oazo to ti nije mammillaria nego chamaelobiviaTongue
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 14:40
Moguce Gricka, ne vidi se dobro na slici zbog cvijeta.
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 14:44

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 16:44
ovaj melić stalno baca cvjetiće:

mislim da je ovaj gimnić zaslužio novu teglicu nakon cvatnje:

e sad ne znam jel ovo meduza cvate ili su to još samo pupoljci:

ovaj pup neću komentirati jer bi dobila ban:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 16:47
ovaj pup ( pardon, nešto mi se pobrkalo) :

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 18:16

Neka se sve zeleni
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 18:27
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 18:41
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 18:47
klimatis, na prvoj slici u gornjem desnom ćošku ? Opuntia ? Djeluje raskošno !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.