Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 00:02

Ova beštijica mi nije niknula....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 21:36
Mari, hvala na posjeti!
Taj maleni cvijetak ranukulusa me posebno obradovao.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 19:08
Eeee, draga moja flover, treba i već je i zakasnila. Ne samo njima, odnosno cvijeću, nego bi i mi svi živnuli da padne. Bar jedna 12-satna lagana, samo da malo to jadno bilje odahne. To što mi zalijevamo je samo kap na usijano željezo. Pola cvijeća mi je već izgorilo.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 10:20
Ma ne psujem draga,samo se ljutim na glupe sjemenke....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 22:38
Počeli su draga, ali su mi ove godine nekako tanki i siromašni cvijetom i puno niži nego inače. Da li je moguće da ih ubija ova vrelina ili sam ja nešto "stručno" zeznula?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 10:45
Aaaaa to si mislila da je Pride of Madeira,no to je Liatris spicata.....
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 23:19
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Počeli su draga, ali su mi ove godine nekako tanki i siromašni cvijetom i puno niži nego inače. Da li je moguće da ih ubija ova vrelina ili sam ja nešto "stručno" zeznula?

Stigla sam malo u tvoj cvijetni raj,BOME IMAM ŠTA I VIDJETIsmile177a i meni je liatris ove god.kilav,tak da nisi jedinaWink
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 10:43
To je ono što sam ti rekla da imam 4 grma. Gomoljčići su. Grmić tu ispred terase još nije počeo cvasti, kad bude slikat ću ga, tu je cvijet najvišlji. Izgleda mu paše između ruža.
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 23:16
Sve sam pregledala od pocetka....jako lepo i uredno.....blago tvojoj gazdarici....trebala bi ona tebi da placa sto joj uredjujes okolinu ovako divno LOL ili makar za dzabe da stanujes Wink...zelim ti da sto pre uredjujes tvoj i samo tvoj prostor,a dotle ovaj ti je prekrasan!
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 23:27
smile39Doći ću ti opet i opet i opet, prekrasno smile79
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 12:03
Ma nemoj tako,nisi.....
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 00:05
Oooo, Jaco utješila si me! A ja već mislila da sam ja "popravila" situaciju... Desi se to meni.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 12:01
Je, pa do sad si već shvatila da sam
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 00:04
Olja, hvala ti na posjeti i komplimentu!
Svrati mi opet.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 07:17
No, neka psovati! Na jesen ti pošaljem.
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 22:32
vidim i tvoji liatrisi počeli cvasti.....WinkWink
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 19:24
Dragi moji, danas sam bila prijaviti sina na HZZ. Sad je vojska nezaposlenih mladih ljudi bogatija za jednog člana. U neka davna (moja) vremena su ljudi čestitali djeci kad bi dobila radnu knjižicu. A što ja danas mogu reći svom djetetu osim - budi strpljiv.
I nadati se da će se život smilovati toj djeci.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 23:30
Ksan
Praviš li spisak? Imaš velike pozdrave od moje seke Blanke!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 18:34
tvoj Miško je sličan mom ČupyjuBig%20smile
bravo za cvijećesmile71 posebno prekrasne gladiole, a ranunkulussmile227stvarno čudesno uspio u ovo doba
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 13:47
pa imaš pravo što misliš da je vručina utjecala na liatrise,i moji su također puno niži i slabiji.....treba nam podhitno smile92
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.