Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 125> |
Korisnik | |
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Žao mi je vidjeti tvoj vrt u ovakvom izdanju.
Daj bože što prije kiše za sve nas. Trave ni za lijek, brijest, bijeli grab, pomalo i crni grab, makljen, jasen, ostaju bez lišća, a pokoji cvijet koji zalijem se malo drži. Ne mogu upload-at slikicu, pa ti šaljem puno pozdrava. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Free - nema me u temi jer nemam što slikat,jedino da otvorim novu temu pod nazivom suhi aranžmani.Od 23. 07. zabranjeno zalijevanje vrtova i kako govore trajat će do 15. 09.Zadnja dva dana bilo je kod mene 37°C pa ako ubrzo ne padne kakva kiša dosta toga će stradati.Većina trajnica i ukrasnih trava su napola suhe a ukrasni grmovi imaju svo spaljeno lišće a neki su i bez lišća.Nema baš puno biljčica koje bi me iznenadile ,jedino me može iznenadit što svaki dan vidim neku novu osušenu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mjesec i pol te nema u svojoj temi, nažalost znak kakvo je stanje u Istri, al ima nešto što te je i iznenadilo !! Jelda! Biljčica koja nam daje volju za dalje, biljčica koja prkosi ovom paklu!
![]() Zato zatvaram oči i u mislima šetam kroz tvoj vrt a u mislima mi se vrte slike tvog vrta u najboljem izdanju, sezona po sezona !! ![]() Lijepi pozdrav |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ja samo malo svratila da nahranim dušu......hvala na ljepoti
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Nemam šta za reči sve je već rečeno
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Prošetala i ja u ove sitne sate malo tvojim vrtom, napojila dušu, a sad mogu u krevet.
Do iduće posjete tvom raju ostavljam ti pozdrave. ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vrućine su paklene, a Tvoje se biljke drže odlično.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasne graničice! I ja ih volim, lijepe su ovako u skupini.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prekrasno, sve je kao u bajci! Moj naklon!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
kakav raj za oči, dušu i tijelo, jedva sam mogla misliti i disati šetajući kroz slike. Fenomenalno je riječ koja opisuje sve!
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opet sam uživala u ljepoti tvog rascvjetalog vrta.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prekrasan vrt! Graničice su prelijepe. I meni je zapela za oko ona "australka", stvarno neobičan cvijetak.
![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
prekrasan vrt, cvijeće
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
prekrasna šetnja, prekrasne graničice |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hvala !!! E, sad mi je žao kaj sam te prekinula, više neću nikad !! ![]() Daj nam udijeli još koju, prije nego ova vručina sprži biljčice !!!Ajd, ak ti nije vruće ( a sumnjam da je vruće iza onih debelih zidova tvoje kuće!!)! Osim ako se neideš baciti u deep blue !! |
|
|
|
![]() |
|
Free - ovo je Ptilotus exaltatus 'Joey' jednogodišnja biljka iz Australije,cvijet joj jako puno traje
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |