Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 94> |
Korisnik | |
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma ja to gnojim bez obzira sta pise.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
A, tako! :)....a ja se uvijek striktno držim preporuka jer se bojim da je ne spalim :)...Hvala! :)
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ma ako je biljka veca a posuda manja pići i dva puta tjedno
sto vise papa biljka bude deblja i veca
|
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
ljutka, imam jedno pitanje....kupila sam biopon i na boci pise gnojiti svakih 10dana...a, vidim da ti 2 puta tjedno?
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
probaj ovo košta 25 kn
|
|
![]() |
|
Hvala...probat ću i ja to! :) Ja koristim plantelu NPK je 6:8:8 + bor i gvozdje od mikroelemenata, a biopon SASTAV: npk 8:10:15 . Naziv i sadržaj hranjiva: Makrohranjiva % (m/m) N= 8% (3,3% amidni dušik 4,7% amonijski dušik) fosfor - (V) - oksid (P2O5) zopivi u vodi = 10%, kalijev oksid topivi u vodi =15%......pretpostavljam da je biopon bolje gnojivo zbog većih vrijednosti koje sam navela. Kako sam ja nova što se tiče uzgajanja cvijeća....svaku informaciju upijam i istražujem :D :D. Za biopon nisam ni znala da postoji :)
|
|
![]() |
|
Dajem im dva puta tjedno Biopon-za balkonsko cvijece kupila u konzumu.a pcele sam kupila u bauhausu- cijena 50kn.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Stvarmo su ove pelargonije sa obicnim cvetom posebne.....ljutka,svaka cast....a gde si nabavila ove slatke pcelice?
|
|
![]() |
|
Prekrasne su :)...s čime ih prihranjuješ?
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ne budi nezadovoljna, baš su super!
|
|
![]() |
|
za sada su mi prošle godine bile ljepše . al vidjet ćemo ima još vremena ![]() |
|
![]() |
|
cure oprostite krivo sam se izrazila , slika pelargonija je slika od prošle godine - slikano srdeinom 7 mj , njih sam presadila i evo friško slikanih pelargonija s mog balkona .
![]() By ljutka at 2012-07-01 |
|
![]() |
|
Zanima me jel su i prošle godine imali toliko cvjetova ili ove godine imaju više pošto su prošlogodišnje biljčice?
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Od svih vrsta i boja pelargonija, osobito visećih, ove crvene su mi najljepše. Nekad sam ih imala jako puno, a sad ih nemam uopće. Dogodine ću poraditi na tome, jer su divne, osobito ove tvolje ljutka.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Ljutka baš su ti lijepi cvjetići! :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Vam na dobrodoslici... Evo sad ce slika samo da maknem muza s laptopa
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Dobrodošla ljutka. Lijepo je družiti se s nama, tvoje će pelargonije uz nas rasti veselije i brže. Od kako se ja družim s curama, sve mi bolje napreduje.
Šala mala, ali ima u tome nešto čarobno. |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |