Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 06:19
Ma ja to gnojim bez obzira sta pise.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 23:13
A, tako! :)....a ja se uvijek striktno držim preporuka jer se bojim da je ne spalim :)...Hvala! :)
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 22:59
ma ako je biljka veca a posuda manja pići i dva puta tjedno

sto vise papa biljka bude deblja i veca
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 22:58
ljutka, imam jedno pitanje....kupila sam biopon i na boci pise gnojiti svakih 10dana...a, vidim da ti 2 puta tjedno?
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 17:42

Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 19:47
probaj ovo košta 25 kn
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 18:55
Hvala...probat ću i ja to! :) Ja koristim plantelu NPK je 6:8:8 + bor i gvozdje od mikroelemenata, a biopon SASTAV: npk 8:10:15 . Naziv i sadržaj hranjiva: Makrohranjiva % (m/m) N= 8% (3,3% amidni dušik 4,7% amonijski dušik) fosfor - (V) - oksid (P2O5) zopivi u vodi = 10%, kalijev oksid topivi u vodi =15%......pretpostavljam da je biopon bolje gnojivo zbog većih vrijednosti koje sam navela. Kako sam ja   nova što se tiče uzgajanja cvijeća....svaku informaciju upijam i istražujem :D :D. Za biopon nisam ni znala da postoji :)
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 17:30
Dajem im dva puta tjedno Biopon-za balkonsko cvijece kupila u konzumu.a pcele sam kupila u bauhausu- cijena 50kn.
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 17:26
Stvarmo su ove pelargonije sa obicnim cvetom posebne.....ljutka,svaka cast....a gde si nabavila ove slatke pcelice?
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 15:44
Prekrasne su :)...s čime ih prihranjuješ?
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 15:40
Ne budi nezadovoljna, baš su super!
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 15:03
Originalno poslano od člana Majdaaa Majdaaa napisao:

Zanima me jel su i prošle godine imali toliko cvjetova ili ove godine imaju više pošto su prošlogodišnje biljčice?

za sada su mi prošle godine bile ljepše . al vidjet ćemo ima još vremena
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 15:01
cure oprostite krivo sam se izrazila , slika pelargonija je slika od prošle godine - slikano srdeinom 7 mj , njih sam presadila i evo friško slikanih pelargonija s mog balkona .

By ljutka at 2012-07-01
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 14:07
Zanima me jel su i prošle godine imali toliko cvjetova ili ove godine imaju više pošto su prošlogodišnje biljčice?
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:41
Od svih vrsta i boja pelargonija, osobito visećih, ove crvene su mi najljepše. Nekad sam ih imala jako puno, a sad ih nemam uopće. Dogodine ću poraditi na tome, jer su divne, osobito ove tvolje ljutka.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 13:21
Ljutka baš su ti lijepi cvjetići! :)
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:43
ovo su pelargonije od prošle godine

By ljutka at 2012-07-01
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:38
moj bumbar i pćela u cvijeću

By ljutka at 2012-07-01

By ljutka at 2012-07-01

By ljutka at 2012-07-01

a cvijeće ću malo kasnije slikati jel vidim da nemam novije slike
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 12:19
Hvala Vam na dobrodoslici... Evo sad ce slika samo da maknem muza s laptopa
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 11:29
Dobrodošla ljutka. Lijepo je družiti se s nama, tvoje će pelargonije uz nas rasti veselije i brže. Od kako se ja družim s curama, sve mi bolje napreduje.

Šala mala, ali ima u tome nešto čarobno.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.