dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ksan
![]() Praviš li spisak? Imaš velike pozdrave od moje seke Blanke! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tvoj Miško je sličan mom Čupyju
![]() bravo za cvijeće ![]() ![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
pa imaš pravo što misliš da je vručina utjecala na liatrise,i moji su također puno niži i slabiji.....treba nam podhitno
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Ova beštijica mi nije niknula.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mari, hvala na posjeti!
![]() Taj maleni cvijetak ranukulusa me posebno obradovao. |
|
![]() |
|
Eeee, draga moja flover, treba i već je i zakasnila. Ne samo njima, odnosno cvijeću, nego bi i mi svi živnuli da padne. Bar jedna 12-satna lagana, samo da malo to jadno bilje odahne. To što mi zalijevamo je samo kap na usijano željezo. Pola cvijeća mi je već izgorilo.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ma ne psujem draga,samo se ljutim na glupe sjemenke....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Počeli su draga, ali su mi ove godine nekako tanki i siromašni cvijetom i puno niži nego inače. Da li je moguće da ih ubija ova vrelina ili sam ja nešto "stručno" zeznula?
|
|
![]() |
|
To je ono što sam ti rekla da imam 4 grma. Gomoljčići su. Grmić tu ispred terase još nije počeo cvasti, kad bude slikat ću ga, tu je cvijet najvišlji. Izgleda mu paše između ruža.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Sve sam pregledala od pocetka....jako lepo i uredno.....blago tvojoj gazdarici....trebala bi ona tebi da placa sto joj uredjujes okolinu ovako divno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Ma nemoj tako,nisi.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Oooo, Jaco utješila si me! A ja već mislila da sam ja "popravila" situaciju... Desi se to meni.
|
|
![]() |
|
Je, pa do sad si već shvatila da sam
![]() |
|
![]() |
|
Olja, hvala ti na posjeti i komplimentu!
![]() Svrati mi opet. |
|
![]() |
|
No, neka psovati! Na jesen ti pošaljem.
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
vidim i tvoji liatrisi počeli cvasti.....
![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Dragi moji, danas sam bila prijaviti sina na HZZ. Sad je vojska nezaposlenih mladih ljudi bogatija za jednog člana. U neka davna (moja) vremena su ljudi čestitali djeci kad bi dobila radnu knjižicu. A što ja danas mogu reći svom djetetu osim - budi strpljiv.
I nadati se da će se život smilovati toj djeci. |
|
![]() |
|
Aaaaa to si mislila da je Pride of Madeira,no to je Liatris spicata.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Stigla sam malo u tvoj cvijetni raj,BOME IMAM ŠTA I VIDJETI ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |