Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 125> |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lijep pozdrav svima u ovo toplo i sparno nedjeljno popodne,hvala svima na posjeti
korijenko - Zadnji put kad je padala kiša kod mene nije puno palo tako da je sada velika šuša. Mira K - gomolje Dichelostemme kupio sam u jednoj agrariji u Pazinu. Ove godine dobio sam nekoliko novih hemerocallisa iz sjemena, - dva su dobivena iz vrste Hemerocallis 'El Desperado' i po veličini cvijetne stapke i veličini cvijeta slični su originalu samo što imaju manju obojenost crvenom bojom. - četiri su dobivena iz vrste Hemerocallis 'Fooled Me' i oni se dosta razlikuju s obzirom na visinu cvijetne stapke i veličinu cvijeta,imaju veće cvijetove i viši su. - još dva su nastala od starijih vrsta hemerocallisa sa užim laticama |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ovo je vrt za svačiju dušu. Veličanstven, umjetnički.... ma ne mogu se izraziti. Jednostavno rečeno - božanstven!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Prvi puta sam u tvom vrtu i moram priznati da je jedan od najljepših na forumu...fotografije su profesionalno napravljene...ne znam da li je zbog dobrog fotića ili dobrog fotografa
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Što reći nego da svaka šetnja tvojim vrtom ostavlja bez daha, baš kao i prva šetnja.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
muhlenbergia,
već nekoliko dana, koliko stignem, šećem tvojim vrtom bez riječi, uživajući u svakoj slici, drvcu, grmiću, cvjetiću, travki,... Hvala ti na tome. ![]() Sve je već rečeno. Puno pozdrava šaljem tebi i tvojima. ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Mislim da sam u ovom vrtu prvi put ,i odusevljena sam ...onaj dio s hostama je predivno ...svaka cast ..
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nema veze ča ne pratiš trend vrtlarenja...... mi pratimo tebe
![]() ![]() Je se ča namočilo..... poozzz
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prijavljujem virtualnu šetnju a ostalo nemam što za reći. Bez teksta sam! |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Sve je predivno i puno ljepše ako je prirodno nego da je u nekim kalupima i pravilima
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ovdje uvijek svratim po dozu raja
![]() |
|
![]() |
|
OTOK - Hvala Vam na posjeti
Free - izgleda da ćete morat sačekat do druge godine natalija - Zvončići na prvim slikama su Dichelostemma i uzgajaju se iz lukovica,nazivi ti pišu iznad svake slike.Opuncija macrocentra raste mi vani već više godina,pred oko mjesec dana bila je u prodaji u Plodinama.Ispred čuvarkuća nalazi se zid i ljeti se zemlja isuši tako da jedino oni tu donekle uspjevaju,a iza ispod magnolija posadio sam hoste te ih zajedno zalijevam.Ja ne pratim puno trendove i neka pravila vrtlarenja već radim po svom guštu,zato mi neki dijelovi vrta izgledaju pomalo divlje i neuredno. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
hmhmhmhh Muhle, kod mene su svi vršni pupovi spljošteni, dakle nikaj od cvijeta ni ove godine !!
I opet mi preostaje da se vračam na slikice u tvoj vrt !! Ma mislim da je tako užitak još i veći !!! Pozzz iz kišnog Međimurja !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |