Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 94> |
Korisnik | |
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pelargonije su zaista jednostavne za uzgoj. Bitno je da je dobra presadnica, odnosno da je zdrava, a onda zalijevanje. Ja imam jedno pravilo, a to je čekati da se zemlja "zasuši" između dva zalijevanja. To znači da svako večer ubodem prst na 2 cm dubine u zemlju i ako je suha onda obilato zalijem. Dakle, ne zaljevam svaki dan nego kad je zemlja suha. Prihranjujem ih bilo kojim tekućim gnojivom za cvjetnice i to dan nakon zalijevanja, ali ne više od jednom tjedno.
Ove na slici sam sama uzgojila, reznicama od prošlogodišnjih. U rujnu sam ih otkinula i zakorjenila u posebne čašice. Obzirom da nisu bile u nekim specijalnim uvjetima, ja sam zadovoljna. Kako nemam više prozora slobodnih za viseće biljke ja se odlučila poigrati i svoje pelargonije kako rastu vezati za potporanj. Izgleda mi zgodno jer je drugačije. |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
evo mojih slikica :)
![]() Ljubičasta je ovogodišnja, a roza je od prošle godine. ![]() ![]() Malo su mi rjeđi cvjetovi na ove zadnje 2 slike jer sam ih taman otkinula :D...to su ovogodišnje muškatle i moje prve takve :D |
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
meni ne prikazuje slike...ne znam jesam li dobro stavila..
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kopiraj kod za forum a ne adresu slike i onda će ti otvoriti. Pogledaj prikaz kod administratora sve ide u koracima. Dok sam ja pisala slike se vide preljepo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mislim da sada valja :)
|
|
![]() |
|
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
Evo i mene k vama.vec neko vrijeme vas citam al nikako da koju rijec i napisem.obozavam pelargonije i zao mi je sto nemam veci prostor za njih.kasnije stavim slikicu mojih pelargonija.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Za početak, Ljutka dobro nam došla!
![]() Eh, a sad stvarno čekamo sličice. |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Dobrodošla ljutka. Lijepo je družiti se s nama, tvoje će pelargonije uz nas rasti veselije i brže. Od kako se ja družim s curama, sve mi bolje napreduje.
Šala mala, ali ima u tome nešto čarobno. |
|
|
|
![]() |
|
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
Hvala Vam na dobrodoslici... Evo sad ce slika samo da maknem muza s laptopa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ljutka baš su ti lijepi cvjetići! :)
|
|
![]() |
|
Od svih vrsta i boja pelargonija, osobito visećih, ove crvene su mi najljepše. Nekad sam ih imala jako puno, a sad ih nemam uopće. Dogodine ću poraditi na tome, jer su divne, osobito ove tvolje ljutka.
|
|
|
|
![]() |
|
Zanima me jel su i prošle godine imali toliko cvjetova ili ove godine imaju više pošto su prošlogodišnje biljčice?
|
|
![]() |
|
cure oprostite krivo sam se izrazila , slika pelargonija je slika od prošle godine - slikano srdeinom 7 mj , njih sam presadila i evo friško slikanih pelargonija s mog balkona .
![]() By ljutka at 2012-07-01 |
|
![]() |
|
za sada su mi prošle godine bile ljepše . al vidjet ćemo ima još vremena ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ne budi nezadovoljna, baš su super!
|
|
![]() |
|
Prekrasne su :)...s čime ih prihranjuješ?
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Stvarmo su ove pelargonije sa obicnim cvetom posebne.....ljutka,svaka cast....a gde si nabavila ove slatke pcelice?
|
|
![]() |
|
Dajem im dva puta tjedno Biopon-za balkonsko cvijece kupila u konzumu.a pcele sam kupila u bauhausu- cijena 50kn.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |