Detalji iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 56789 39> |
Korisnik | |
rena
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada28, ja ti nisam specijalka oko cvijeca, tako da ti ne mogu dati odgovor na tvoja pitanja. Sva sreca ima dovoljno znalaca na forumu, tako da si sigurno zadovoljna jer sada opet vise znas. Ali sam svejedno odusevljena tvojim slikama i lijepim cvijecem. Tvoj kaos je u svakom slucaju dobro organiziran i funkcionalan, tako da se oko toga ne moras brinuti. Samo tako naprijed, jer ti dobro ide, kako se vidi iz prilozenog.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Agresivan lijepi cvjetić - odlično za moju " pustopoljinu"!!!!
Ako može, malo , shasha......
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za kreativni nered... Bilo je to mnogo truda!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruža Don Juan po danu...
ruža okupana kapima kiše...ah, kako romantično... novi detalj na mom balkonu maslina je prošlo ljeto doselila iz Umaga |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao da je od svile ( ruža sa kapima ), prelijepo dada!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam što mi je lijepše, ruža ili gazanija? Ma , sve!!!
|
|
Palmark
Nedavno posijan Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opa,ovde se moze umreti od previse lepote! Ne znas sta je lepse od cega...Sve je da ti srce zaigra...
A ruze....PUFFF...padoh na glavu,zaista su fantasticne! Svaka cast!!! |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepa ružica
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija dobila prvi cvijet, puna je pupova i jedva čekam da se pootvaraju...sad znam kakve je boje
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija je predivna, još imam jedan vrtić u hladu za njih a nisam još naletila na njih, moram se više potruditi tražiti, možda sada na sajmu u Rijeci.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Trisa.....grrrrrrrrrrrr ja necu prit na sajam, ali stizem ovaj vikend pa se vidimo
@28...... ajme koje bojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija je divna, inače obožavam fuksije i imala sam ih više vrsta. Momentalno sam ostala samo na jednoj - crveni sitni cvjetići.
Imaš li još neku vrstu, dada?
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau, fuksija je stvarno prekrasna!
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nedavno sam kupila dvije, ona na slici je jedna od njih. Imam još jednu koju sam prošle godine dobila, ali mi ni ona još nije cvjetala pa nemam pojma kakve je boje. Ona prošlogodišnja dobro izgleda, ali još nema pupove. |
|
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja fuksijaaaaaa
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, koja krasna fuksija! Jedna od moje dvije prošlogodišnje nije preživjela. Jedva čekam današnju izložbu da vidim ponudu. Prije par godina kod nas su izlagale žene iz Ludbrega. Koje su to fuksije bile! Ne grmovi, stabla
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam otkrila boju druge fuksije
malena dicentra, posađena ovog proljeća stiroporom izoliram drvene kutije za cvijeće tako da u njima sve može preživjeti zimu krumpirko se razmahao procvjetala i druga gazanija osteospermum je preživio zimu i prepun je pupova lonicera japonica (zapelcala sam dvadesetak grančica, držite palčeve da se prime) lonicera tellmaniana uz žicu raste još jedna, mlada lonicera tellmaniana...mislim da je naranđaste boje. javim kad procvjeta lantana pušta listiće čiča miča, gotova je priča |
|
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već gotovo :( čekam nastavak :)
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako bi Teak(meni već fali TeaK) rekla,pjekrasnoooooo
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |