Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 46> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Ova na ljestvama je lanjska, malo joj je duže trebalo da se ozeleni ali zato je sada puna cvijetova, na spratove !! Ova slika je prije nego se rascvala, samo da vidite veličinu, naime, bilo mi ju je šteta rezari u proljeće !! I sada me nagradila kaj je nisam šišala !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Mislim....nadam se da sam nakon 2 godine muke doskocila dipladenijama....stalno su mi bile bijelih listova, ma koliko zeljeza i gnojiva dodavala...cini mi se da je problem bio u zalijevanju....kad sam smanjila zalijevanje na jednom u 3-4 dana, listovi su naglo poceli zelenjeti...vidjet cemo dalje.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Mene si uvjerila |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
štefica
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
bebolina
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nina, hvala na komplimentu.
Koji je PH zemlje, tu sam stvarno neznalica.
Zemlja u kojoj rastu ove ljepotice je kompost iz vlastite proizvodnje u koji dodam puno perlita. Po ovoj ih vrućini svaki dan malo zalijem kišnicom i jednom tjedno u vodu dodam prihranu.
Što dulje zimi odmaraju i što ih manje potapaš, to su ljepše, zdravog su izgleda izgleda i obilno cvatu.
Evo kako izgledaju samo nekoliko dana od posljednjeg slikanja.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Bebolina, prekrasne su.
Koju ti zemlju koristis? Koji joj je PH, da li znas? Ja muku mucim sa dipladenijama....velike (kupljene, dvije godine stare) su jos i nekako, iako je i kod njih stalno prisutna blaga kloroza, ali male, nikako. Zakorijene se vrlo lagano, i onda ne rastu, stalno su blijedog lisca, ne mrdaju cijelu sezonu...stavljam zeljezo, stavljam kupovnu zemlju gdje je ph neutralan, stavljam kiselu, ma nista ne pomaze. I tako vec nekoliko godina, zaista nemam pojma kako da ih dovedem do normalnog zelenog lista. Velike mi cvatu OK, ali mi se ne svidjaju tako bjedunjave, a i slutim da nakon nekoliko godina takve bljedunjavosti nece vise niti cvasti dobro. |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina....prekrasne su ti
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
ifigenija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 29 |
Hvala, napravit ću tako.
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Dobro će ti podnijeti,samo nemoj presaditi u jako veliku teglu.Ja sam je tako svake godine kupovala sa puno pupova,ali sam odustala,jer mi nikada ne prezimi.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |