Moj raj na zemlji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 108> |
Korisnik | |
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Dadinice. Ja ti kao "slučajno" pri svakoj kupovini misteriozno završim na odjelu sa cvijećem, sjemenom.....uglavnom sam dosta disciplinirana, ali ove godine mi se kamenjar nekako stužio, slabo je bilo cvatućeg bilja nakon ove zime. Jednostavno sam morala. Bilo je to jače od mene.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Krasno je ovdje kod tebe.
A čini mi se da smo nas dvije pohađale isti tečaj-"kako obaviti kupovinu" ![]() ![]() ![]() I ja pođem na tržnicu po nešto, a uvijek slučajno skrenem i do cvijeća, pa kad sam već tamo... ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Provela sam opet nekoliko dana aktivnog odmora. Branje kajsija, branje ranih krušaka i već pokoje rane šljive. Najela se voćaka do besvijesti. Počupala korov koji se nakotio, orezala sve što je odcvjetalo, počupala viškove i uživala u svom cvijeću.
Ružice su krenule već u drugi cvat ![]() MM i ja napravili smo novi potporanj za ovu prekrasnu penjačicu još ljepšeg mirisa. Pri tome mi je MM otkinuo dvije krasne velike grane. Skoro sam ja njemu otkinula glavu. Nije mu to bio jedini kiks. Uklanjajući korove zdušno je odrezao do temelja i biljkicu koju sam dobila od susjeda i koja se baš krasno razvila i popentrala uz žicu. On je "mislio da je to korov". ![]() Lavande mirišu na sve strane. Ovdje se baš i ne vidi, ali još nikada nisu bile toliko intenzivne ljubičaste boje. ![]() Puzajući prkos prekrasno napreduje. Nadam se da će barem ova vrsta prkosa kod mene uspjeti. Onaj obični i dalje stoji kako sam ga usadila. Ne vidi baš neki napredak. ![]() ![]() Pri ovoj vrućini uživaju razni sedumi, čuvarkuće, sukulente ![]() |
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
prekrasno,divno
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo nekoliko novina u mom vrtu:
![]() ![]() ![]() ![]() Slak je krenio. Trebalo mu je puna 3 dana da izviri iz zemlje.Sada već ima drugi, pravi list. Hvala bebolina. ![]() Primile su se i sadnice ![]() Vrijeme je bilo krasno, prva dva dana hladnije, uz kišicu, taman za sadnju ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
tak i treba
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo Belica, baš sam ovaj tjedan još malo popunjavala rasadnik...a brzo će se on i sam popuniti.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala Camellia.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Glikice, Runolist sam kupila u Baumaxu. Obično ga imaju u proljeće u ponudi.
|
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno ti je cvijeće,a i roštilj si lijepo ukrasila,boja ti uklapa u okoliš.Sve pohvale za tvoj ručni rad.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
sanja, mislim da sam vidjela runolist kod tebe, gdje se taj cvjetak može nabaviti ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
malo sam ti se jutros ušetala u vrtek, super će biti taj rasadnik seduma kak ga zoveš- još ga malo utrpaj biljčicama ,
![]() ružice su krasne, i oni ljiljani bijeli u društvu gaillardia. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Svratila sam i uživala kao i uvijek.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Otok, stvarno će mi MM zamjeriti što sam na forumu. Reći će mi da mi moji forumaši daju svi vrlo pametne ideje. Pa, ovo je jako dobar izgovor za donesene biljkice.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imaš ti pravo. Nisam ranije ni razmišljala o tome, ali ovo je stvarno dobra tehnika kako ga jednom zauvijek naučiti da je bolje da nabavke obavlja on, a ne ja. Povremeno ga treba samo tako nekom kupovinom podsjetiti. Evo dobio je i on jedan kalić (ove ljute feferone su za fiš i čobanac da imamo uvijek pri ruci, jer uvijek zaboravimo.
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa nisi puno fulala - krenula po meso, a kupila mesnatice (sukulente)
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
E, nećeš ti više po meso ne, ne. Pametna si , znaš na lijep način odućiti muža da te šalje u kupnju.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nove će čim mi stigne naručeni perlit. Čekam ga već mjesec i pol dana i nikako da dođe.
|
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
sanja krasan ti je vrt ! Tufe su se odlično uklopile pored roštilja. Kad će nove ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 108> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |