flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 18> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha, ha može može i pivo, nema frke samo nek je fino hladno.
Dipladeniu si ugurala u vrč? e pa to još nisam vidjela, neće li joj biti tijesno? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() clematis je još pun cvjetića....
![]() ![]() dipladenija konačno krenula u cvatnju,prestala kiša i eto je......
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Hvala Jaco što me hrabriš,nadam se da će i orhideje doći na red,predivan su cvijet,i drago mi je da me uvijek posjetiš.....kao i naša Belica,redovito mi dolazi,da vas bar mogu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
krasne ruže i sve ostalo naravno- ali super su mi oni bodljići smješteni karaj onog panja.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
flover žao mi je tvoje orhideje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prošetala malo tvojim vrtom,jako ti je lijepo sve sređeno i cvjetno
![]() |
|
![]() |
|
Joj izvini Jaco,pa ja zaboravila da sam IMALA orhideju,ali nažalost nemam nimalo iskustva sa orhidejama i ostala sam bez nje,previše zaljevanja ili ne znam šta,tako da sada ipak nemam ni jedne više......a hvala ti na objašnjenju,ja zaboravila na slike od lani......i hvala na posjeti.....
Dadinica
![]() ![]() ![]() dođite mi opet,i ja ću sada u šetnjicu do vas.....
|
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Morala sam više puta vidjeti tvoj prekrasni vrt i cvijeće. |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
da nebi bilo zabune imaš ti orhideju,mislim da je miltonija,moja je baš sad procvala na terasi imaš slikicu na mom postu
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
flover,
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ove posljedne slike su zbilja fantastične, posebno prva sa ogromnim panjem i kaktusima. Preljepo!!!!
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
ali nemam ja draga orhideju.....kažem da moja kčer govori da ja nisam nikakav cvjetar,jer još nemam orhideju......možda si zamjenila neki cvjet kod mene ili me krivo shvatila.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imaš prekrasno cvjeće,dali i je ona orhideja u kući,ako je iznesi je van u hlad,vidjela si moju počela je cvasti na terasi. |
|
![]() |
|
hvala na savjetu Aralija za surfinije,i hvala na posjeti......i tebi,Moon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne biljke imaš, bodljići
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |