Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 37> |
Korisnik | |
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno ti je cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Hvala svima, baš mi je drago da vam se sviđa.
Palmark, onaj prvi borić je Pinus Mugo, patuljasti bor, a za onaj "bijeli" sam zaboravila , ali mi se čini da je to smreka, Picea.... Znam samo da raste u obliku stožca.
Evo sada malo Osteospermuma
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Osteospermumi su mi slaba točka, a nikako da ih više nabavim. Nešto malo imam, a ostalo pokušavm uzgojiti iz sjemenje, ali tako slabo napreduju.
Tvoji su predivni,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kako su prekrasni!
![]() |
|
![]() |
|
Palmark ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Ako se budes setila naziva picee,obavezno javi! Pinus mugo je divan,a srecom mogu ga lako nabaviti!
Osteospermumi su krasni,nemam sta jos reci osim-blago tebi!!!! |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Šefi i ja se ljepim za monitor kad ove ostće vidim
![]() Katruža,gdje si tu ljepotu kupila,mislim na ostije?????
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Shasha, kupila sam ih u Šenkovcu . (kraj Čakovca)
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Ostići su prelijepi , ja sam ih imala prije dvije godine ali nisu baš bili nešto posebno. Osim što imaju poseban "miris" pa sam ih od milja zvala "smrduljci". Istina , preživjeli su i zimu u kući samo nisu poslije bujno cvjetali.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
sve ti je prelijepo ali ostiči su daleko najljepši!!!
Skupljaj sjeme, trebat će nam za razmjenu!!!
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
predivno
i svega ima za vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
Još malo sličica, današnjih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ima i začinskog bilja...
vlasac
![]()
estragon
![]() timijan
![]() ljupčac
![]() menta
![]() melisa
![]() malo rabarbare
![]() i malo šparoga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() Ovaj mak je prekrasan
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
ostići
![]() |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
![]() ![]() ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Katruža, dali može pomoć? Kako se zove biljka na 8 slici u onom dijelu gdje si nam stavila makove?
Mislim da je suvišno reći da je sve predivno!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Andrea01, ako misliš na one bijele cvijetiće, to je Cerastium tomentosum, ili po domače Rožac ili Mlinarica ili Smiljka ,a ono plavo je vrtni modriš i nemam pojma koji mu je pravi naziv. |
|
![]() |
|
Esmeralda i Šeflera, zabilježeno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |