frida - početnički vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222324 |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala društvo na podršci....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
početak ti je i više nego odlićan...i ne brini-ima nas ovdje još početnika
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Koja si ti sretnica, piješ kavu u hladu svog vrta pa se onda malo bućneš u more.
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....pozdrav od jos jedne pocetnice
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo napokon se nazire i moj cvjetnjak ... kako sam jesenas
zapocela uređenje svog vrta na otoku tako tu jos ima masu posla i
trebat ce mi jos masu vasih savjeta...ovog vikenda uveseljavali su me
neki detalji:
žuta ivančica iliti "Donatica" zapelcana jesenas dala je svoj prvi cvjetak ![]() mali cvjetnjak je u punom cvatu ![]() detalj iz malog cvjetnjaka ![]() magnolija je ocvjetala, sad lista i dobiva društvo u prizemlju ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222324 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |