lijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Korisnik | |
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala lipa,
Tara Braun, od gipsa je hulahopka već pobijelila, Boja se super prima, dovoljan je jedan sloj. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() Gledala sam te boce i spremam se jednom i ja isprobati, pa kada se upustim u to vjerojatno ću te malo zagnjaviti pitanjima kako ide.....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Čekaj...boca-hulakopka..........e..to nisam još vidla.ak nije tajna otkri mi kak se to radi.....ili ima neko uputstvo negdje....
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
ovo je Tanja savršena ideja, divno, jakomi se svidja ,
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Predivni su ti radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Slikica je super, ova podloga ispod je odlična.
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Tatjana, crvena dalija,Tara Braun
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ideja je jako dobra, svidjami se jako
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
to je isto s hulahopkama? odlično je... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
super moram probat jedak puta več imam brdo poderanih hulahopka
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dolazi zima, Klara, moram se riješit poderanih hulahopki
![]() ![]() Teta draga, žao mi je šta nisi bliže, ali pošaljem "dećka" sa uputama ![]() |
|
![]() |
|
kako da ih pripremim ja ću na naglo sa gipsom mislim hulahopke sirena je savršena (print ili...)a ovo ispod je nešto nevijerovatno na kpji si način to postigla???
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Genijalno - posebno sirena
![]() Mislim da ju i ja imam isprintanu (ako je to ona što nam ju je Kaća stavila....) i čeka dobru ideju. Ovo što si ti napravila s njom je maestralno, stvarno me oduševilo. I mene zanima na koji si način radila taj obojani "lancun"......
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
a kutija sa ružom,jel ispod masa za modeliranje (glinamol9
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |