Petunia - Petunia x hybrida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
edit: glupi image servis steka, nije mi smanjio fotke...
evo zasto sam ranije pisala kako mi je veselje uzgojiti biljcice iz sjemena - malo kockanja sa genetikom ![]() ![]() i ova ![]() a evo i jos jednog zanimljivog fenomena: ![]() na ovoj slici ove intenzivno plave nisu zapravo plave, vec ljubicaste :) ali cvijece odbija razlicite valne duljine svjetlosti, koje su vecinom namijenjene insektima, a ne ljudima. posebno u UV i IR spektru koji mi ne vidimo. ali nasi fotici "vide". pa su tako ove ljubicaste na slici plave :) |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Divne su ti silvestra....cime ih prehranjujes?
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
i mene to zanima
![]() stvarno su prekrasne |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Dragi moji...ničim posebno ne prihranjujem...redovno svaki dan moraju se zaliti
...potom jednom tjedno dodam im željezo koje razmutim u vodi...i što mi padne pod ruku to im dodam...znači može cvetal...kristalon...i svašta što imate...uvjek kod zaljevanja sipajte nešto ali ne svaki dan. I OBAVEZNO IH PINCIRAJTE...DAKLE OTKINITE VRŠNE ZAVRŠETKE NA BILJCI. |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Silvesta divne su ti surfinije....posebno ona dupla u dve boje.....san snova...
|
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Znaci ipak je zeljezo u pitanju definitivno.
![]() ali za pinciranje ja nikad nemam pojma kako se to radi, jer se plasim da ne ostetim biljku gde ne treba ![]() jedino kad bi mi neko uzivo to pokazao, onda bih mogla nauciti kako treba ![]() |
|
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
![]() Petonije kod mene na terasi na pregradnom zidu. |
|
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
![]() Moja je sva terasa u petonijama, jer jedino one podnose jako osuncanu stranu pa i jos ispod lexana. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Inpresivna zbirka,predivno samo me zanima do kada tako bujno cvijetaju jer u dalmaciji ih do 8 mjeseca ubije sunce, i onda su neugledne
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |