Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - flover - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

flover - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
Korisnik
Poruka
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 08:27

ups,malo mi se pobrkao raspored slika.....
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 08:43
Lijepih li ružica... Obožavam te dvobojne, mi bi rekli šatirane. A što se tiče kaktusa.. je li to neka zaraza ovdje na CIF-u? Još ću se i ja zaraziti, a onda ću dobiti otkaz od MM. I ovako kuka da samo slažem kaljeve, da će još malo lopatom morati krčiti put u kuću.
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 09:57
pa i moj se buni kad mora kositi,ali onda ja sve to moram prije skloniti da bi gospon samo kosio......a šta ću,kad volim i uživam u cvijeću,to mi je terapija protiv stresa,he-heLOLBig%20smile
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 16:27

pakujci koje sam sijala lani,ali su u hladu,tako da se nadam da će ipak cvasti,samo kasnije....

i jedan divan cvijet kojemu ja neću vidjeti cvat ove godine,Cry, ISMENA....himenocalis festalis
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 16:31
a lozica dobila šareni listić
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 16:41
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 17:03
Flover kao što rekoh predhodnih dana predivno a za surfinije ne treba posebna zemlja već prehrana svakih 5 dana uz dodatak željeza. Vjeruj onda bujaju u običnoj zemlji za cvijeće
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 22:40
krasne biljke imaš, bodljići smile55
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 23:13
hvala na savjetu Aralija za surfinije,i hvala na posjeti......i tebi,Moon smile79
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 23:56

Imaš prekrasno cvjeće,dali i je ona orhideja u kući,ako je iznesi je van u hlad,vidjela si moju počela je cvasti na terasi.Clap 

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 11:55
ali nemam ja draga orhideju.....kažem da moja kčer govori da ja nisam nikakav cvjetar,jer još nemam orhideju......možda si zamjenila neki cvjet kod mene ili me krivo shvatila.....Wink
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 12:01
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 12:10
 Ove posljedne slike su zbilja fantastične, posebno prva sa ogromnim panjem i kaktusima. Preljepo!!!!
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 22:42
flover,smile80
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 23:10
da nebi bilo zabune imaš ti orhideju,mislim da je miltonija,moja je baš sad procvala na terasi imaš slikicu na mom postu
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 23:16
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 23:38
smile200sam tvojim vrtom, naprijed pa nazad (kao i smajlić).
Morala sam više puta vidjeti tvoj prekrasni vrt i cvijeće.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 14:14
Joj izvini Jaco,pa ja zaboravila da sam IMALA orhideju,ali nažalost nemam nimalo iskustva sa orhidejama i ostala sam bez nje,previše zaljevanja ili ne znam šta,tako da sada ipak nemam ni jedne više......a hvala ti na objašnjenju,ja zaboravila na slike od lani......i hvala na posjeti.....
Dadinica smile78,Lilie smile78,Jaco i tebi šaljem smile78......
dođite mi opet,i ja ću sada u šetnjicu do vas.....
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 16:29
prošetala malo tvojim vrtom,jako ti je lijepo sve sređeno i cvjetno Thumbs%20Up
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 22:23
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.