vrt i okovrt:) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bez komentara,
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno ti je sve, znaš li možda kako se zove ruža na drugoj slici (prethodna strana) ?
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kamenjar,ruze,kaktusici sve ti je predivno
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Anaida hvala ti puno, mama mi je pomogla savjetima, obje nas veseli i uzivamo u cvijecu..
anđelka, nije se tesko zarazit tim 'virusom' ![]() OTOK hvala ti na posjeti ![]() aralija, rosa2 ![]() ružo posebno me veseli kad te vidim ovdje ![]() hana nazalost ne znam ime niti jednoj ruzi:/ daaavno su posađene, hvala ti na posjet! |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Samo da ti javim da sam prošetala tvojim prelijepim vrtom i divila se posebno sukulentima i katusima.
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
kikach,petunije,ograda,ruže,ma sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar mi se jako sviđa, a koliko krasnih kaktusa i tako lijepo skockanih, pa ruže, heucere, hoste, ajme krasno
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
puno ljepote
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dakle......
Šta da izdvojim od sve te divote ? Ipak su na prvom mjestu kaktusi i čuvarkuće, krasno kikach ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Camelia, svesa, moon, blue sky, dadinica, Glikica hvala vam puno na posjeti i lijepim komentarima
![]() |
|
![]() |
|
malo friskih slikica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Koji preljepi ljiljani!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
svi cvitići su ti preslatki ali ovaj zadnji što svijetli....oborio me s nogu [IMG]smileys/smiley14.gif" align="middle"
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
velika i vrlo lijepa kolekcija biljaka
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
tikvic, enrikova nona, Sara hvala
![]() 1111 drago mi je da povirujes kod mene sad kad si me nasla
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |