Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 142> |
Korisnik | ||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Samo se vi meni smijte narasti će i moj trio a možda i još koji uleti u moju pstinju ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
neke sam naslijedila od mame, neke sam kupila, neke čak i dobila. Osim toga i ja imam lijepih godinica tako da imam i svojih od kad su bili bebe.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
lako - tako .. jesili to nasljedila ili uživaš u njima dok su još bili bebe? |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
A joj, đe me nađe ? Nemam pojma, mislim da ih ima i preko 30 godina starih.
|
||
|
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
![]() ![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
wow još jedna ljubiteljica bockavaca, lijepa kolekcija moram priznati.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Lijepo si smjestila bodljikavce.
I meni se sviđaju cigle u vrtu. |
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Evo mene opet i ne mogu doći k sebi od toliko kaktusa.Stvarno si dala truda,prekrasni su .
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
neka stara šahta, ko zna od kada, postala žardinjera:
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
hvala svima na posjeti, dođite mi opet, neće vam kaktusi ništa, pod kontrolom su oni !
|
||
|
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
krasni su ti boc-boc,a ovak svi zajedno ne izgledaju baš bezopasno
![]() |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
200 kaktusa??????????Idem brzo maknut moja 3
|
||
![]() |
||
|
Imam oko 200 boc-boc.
|
||
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Koliko ti imaš boc-boc
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
aaaaaaaaaaaaa, kriva slika, evo sad će ona prava koja ide uz tekst.
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ovo je u začetku, tu je manje sunca a više hladovina, pa sad tražim prikladne biljke za taj dio. Evo i ovdje se vidi da cigle dominiraju mojim dvorištem. Još kad malo "ostare" i dobiu onu svoju " patinu", te kad se biljke razrastu, to će biti ono što želim postići. |
||
|
||
![]() |
||
|
imam ih još, ali ću ih najprije presložiti, neke presaditi, ušminkati pa tek onda poslikati, ima vremena vidjet ćete ih.
|
||
|
||
![]() |
||
|
evo ih još
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
zimi ih držim u tzv ljetnoj kuhinji, to mi je jedna prostorija u dvorištu, ali ima radijator pa mogu regulirati temperaturu.
|
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |