evo i moje malenkosti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Korisnik | |
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da stvarno, što si čekala tako dugo? Ima još!!!???
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Super su ovi radovi - ali što se čekalo do sada......vidim da je datum još od prije par mjeseci pa sam se zbunila....
Sve šablone su mi mrak, od kuda ti one šapice - otkrij tajnu, preslatke su....ali i ružice su mi posebne, nisam viđala takve ili sam previdjela!
Kombinirala si to jako jako lijepo, bravo
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam curke....to mi puno znači
![]() Draga Okić...ništa drugo nisam ni očekivala...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Kerber, i ja sam curetak - u srcu
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Bijelo-crna kutija mi je super
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
ove kutije su baš posebne.bijela obara s nogu, famozno
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Ajme lipih kutija
![]() |
|
![]() |
|
cure, puno vam hvala ...nahranile ste mi ego
![]() Jani nemogu pobrati zaslugu za kopču....bila je takva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I meni su lijepe obje kutije, ali bijela........mrak-mrak. Izvela si to genijalno
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasne kutije Kerber,svaka na svoj način.
![]() |
|
![]() |
|
e
![]() ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
i mislila sam si
da buš nas opet s nečim posebnim iznenadila kad te tak dugo nema... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() di si nabavila onu šablonu s ružama s kojom si radila na bijeloj kutijici? čarobna je... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Draga Okić hvala na komplimentu, no nemoj me VIKATI....pa nemam 100 godina...ha,ha....ja sam curetak u duši |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Divno, još malo pa se neću usuditi napraviti kutiju koliko su ove vaše lijepe.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |