Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - evo i moje malenkosti
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

evo i moje malenkosti

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:03
Da stvarno, što si čekala tako dugo? Ima još!!!???Wink
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 19:21
Super su ovi radovi - ali što se čekalo do sada......vidim da je datum još od prije par mjeseci pa sam se zbunila....
Sve šablone su mi mrak, od kuda ti one šapice - otkrij tajnu, preslatke su....ali i ružice su mi posebne, nisam viđala takve ili sam previdjela!
Kombinirala si to jako jako lijepo, bravo Clap
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 18:25

Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 18:16
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 18:06
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 13:32
Hvala  vam  curke....to  mi  puno  značismile78
Draga  Okić...ništa  drugo  nisam  ni  očekivala...smile188
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 11:31
Kerber, i ja sam curetak - u srcu smile198
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 09:37
Bijelo-crna kutija mi je superClap
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 06:26
ove kutije su baš posebne.bijela obara s nogu, famozno
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 17:33
smile55Bravo majstorice!!!
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 13:29
Ajme lipih kutijasmile93
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 13:26
cure, puno vam hvala ...nahranile  ste  mi  ego Tongue
Jani nemogu   pobrati  zaslugu  za  kopču....bila  je takva LOL...i  kutijica  je  svjetlo,svijetlo siva Big%20smile....
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 13:07
I meni su lijepe obje kutije, ali bijela........mrak-mrak. Izvela si to genijalnoClap Ne znam da li mi se to samo čini, ali crno-bijela je? Izgleda božanstveno! Vidim da si i kopču bojala, to mi se strašno dopalo, kao i sjenčanje, ma sve....baš jako če-če
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 11:40
Prekrasne kutije Kerber,svaka na svoj način.
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 08:58
eLOLhej draga Klara....znaš  mene gužva na svim  frontovima... mislim  da  sam  tu  kupila u Mariboru....drago  mi je  da ti se  sviđa Big%20smile 
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 08:46
i mislila sam si
da buš nas opet s nečim posebnim  iznenadila
kad te tak dugo nema... Wink 
 Clap    Thumbs%20Up    Thumbs%20Up   Thumbs%20Up    Clap

di si nabavila onu šablonu s ružama
s kojom si radila na bijeloj kutijici?
čarobna je...

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 08:42

Draga Okić hvala na komplimentu, no  nemoj  me  VIKATI....pa  nemam  100 godina...ha,ha....ja  sam  curetak  u duši Wink

Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 17:16
Divno, još malo pa se neću usuditi napraviti kutiju koliko su ove vaše lijepe. smile141
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 17:05
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 16:50
smile56 evo me  draga  Klara...tu  sam ....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.