Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 125> |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
još jednom sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Savršenstvo. Najljepši vrt na CIF-u
![]() ![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Kod tebe je uvijek sve prekrasno, a od kad sam vrt vidijela u živo, u to sam i sigurna.. Ove opumtije su posebne, morala sam ih editirati... |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno, a ove dvije zadnje slike su baš po mom ukusu ! Da li možda znaš točan naziv dvije jednake hoste na predzadnjoj slici ? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Veliki je užitak dok gledam, tvoj je dvostruko veći, jer stvaraš tu lepotu.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Već tu sam počela skakati od veselja ali sam svejedno morala pogledati sve slike do kraja !! Ali se opet vračam na tulipanovac!! Pa kaj im ti radiš, a ja ne radim, osim ( ![]() ![]() A hoste i čuvarkuće su ti prekrasne !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
za tvoj vrt dovoljna je samo jedna rjec fantazija
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
svesa ,stefica.n ,Gricka ,jagoda ,mimar ,rosa2 - Hvala Vam!
kamenjar Ovu Opunciju imam posađenu u vrtu oko 10 godina,prošle dvije godine bilo je oko 10-12 ispod nule i nije stradala Anastazija_ Pred dvije godine u Pordenonu od firme Raziel it. tražio sam hostu Paradise Joice a dobio ovu sa slike,meni najviše sliči na Hostu tardiana 'June' Free U jednoj knjizi o drveću pročitao sam da tulipanovac počinje cvijetati nakon 15 godina,moj je počeo cvijetati prošle godine prvi put visine je oko 4-5 m. i star 15-20 g. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Mira K ,Belina - hvala Vam i lijep pozdrav
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Miri sam slikala araliju elatu, pa sam malo bolje zagledala tulipanovac koji je pored aralije !! Daj vidi, molim te, dal su ovo pupoljci ili . . ? Sada vidim da cvate na vršnim granama, imaš li možda koji pupoljak da mi ga slikneš, lijepo molim !! A moram napomenuti da je moja bliže 20-toj nego 15-toj !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...kod tebe divno kao i uvijek,,,jesu li to hoste? |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
muhle, puno ti hvala ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Nikad se ne mogu dovoljno dobro riječima izraziti kako bi pokazala oduševljenje za ovu ljepotu od botaničkog vrta.Svaki put se vraćam,poželim imati istu takvu biljku ili drvo,ali samo to posaditi nije dovoljno.Dugogodišnja ljubav i trud se ogleda u svakom dijelu ovog prekrasnog vrta i velika hvala što nam je omogućeno da bar na ovaj način uživamo u njemu.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |