Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jedan friški vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

jedan friški vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 27>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 09:11
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

predivne ruze ,a posebno mi lijepa ona slika agave i ruze ...
Hvala, činilo se nemoguća kombinacija
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 09:03
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

lijepe ruže, ono rozasto su campanule zar ne?. Hostu ti je pužić možda malo njamio.
Hvala, belice. Jesu campanule..  A pužić,hmm. Malo čudna priča - vrt mi je prepun puževa svih vrsta, uvijek ih mičem van, ali ne čine neku štetu.
Lani su obje hoste listale i cvjetale bez problema, a vojska puževa ni da ih takne! Pretpostavila sam da su im hoste ovdje nepoznate biljke i da ih jednostavno "ne doživljavaju".
Već sam planirala kupovinu novih, sad više ne znam. Je li moguće da korijenu naškodi zemlja (na tom je mjestu glinasta)? 
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 08:41
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

sve je lijepo, rozasta ruža penjačica mi je naj..Clap ali i ove sitne "zvjezdice" jel to neki ukrasni luk ili tako neštaBig%20smileClap
Zvjezdice su campanula poscharskyana, i mene su ugodno iznenadile kad su krenule, dogodine se nadam još bujnijem grmiću!
 Rozu grmoliku penjačicu (Fantin Latour) mogu preporučiti svima, jako zdrava, bujna i mirisna ruža, pogodna za vruće položaje 
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 07:42
predivne ruze ,a posebno mi lijepa ona slika agave i ruze ...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 06:22
lijepe ruže, ono rozasto su campanule zar ne?. Hostu ti je pužić možda malo njamio.
belica,zagreb
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 23:56
Danima sam je čekala da izađe, a ono ništa. Na kraju je iz nekog korjenčića sa strane izrastao ovaj nesretni pupić. Prava korjenova gruda je nestala (istrunula, pojedena?)...
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 23:52

Uploaded with ImageShack.us
ova je uspjela

a ova niiijee
smile220

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 23:42
sve je lijepo, rozasta ruža penjačica mi je naj..Clap ali i ove sitne "zvjezdice" jel to neki ukrasni luk ili tako neštaBig%20smileClap
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 23:38

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 23:35
Evo i drugih biljaka, većina novih još su male i nisu za neko pokazivanje, pa samo nešto:
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 23:28

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 23:25

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 23:21

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 23:15

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 22:55
Nisam bila ovdje neko vrijeme, stavit ću nekoliko sličica
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 22:14
Kamenjar, Camelia, magnolija, mali vrtlar, Carol, belica, lucy, gospina trava,
gioiaa, azriela, moon, Jaca 123 - smile79
Veliki pozdrav svima koji svrate u moj vrt!

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 22:55
hvalasmile78
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 22:35
krasno
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 09:35
Originalno poslano od člana azriela azriela napisao:

prekrasno cvijeće stvarno..a ruže tekSmile Vidim da si napisala za double delight da ne podnosi sunce baš najbolje..moja je na južnoj terasi i za sad dobro napreduje,al se malo brinem sadConfused
Hm, vidjet ćemo, mojima je lani bila prva godina, možda ove godine budu jače i izdržljivije, nadam se Confused 
Na vrh
azriela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje azriela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 10:19
prekrasno cvijeće stvarno..a ruže tekSmile Vidim da si napisala za double delight da ne podnosi sunce baš najbolje..moja je na južnoj terasi i za sad dobro napreduje,al se malo brinem sadConfused
dosadna ko tekut
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.