Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 103>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 22:55
Tvoj se vrt lijepo oporavlja, zazelenjet će se on brzo.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 09:24
Nemam baš nekih atraktivnih fotkica.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 23:21
Žao mi je zbog tvojih smrznutih biljaka, ali ima kod tebe još lijepih cvijeteka smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 22:50
jako lijepo smile55
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 12:05
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 22:07
Nije mi palo napamet da ga ukorijenim.smile42
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 16:12
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Poligala jednica je poginula.Možda i bolje.Niko od ukućana je nije volio.Kao,smetala je.Sad im je duša na mjestu.

Možda su u pravu kiki, ovdje više paše nešto niže da ne zakloni prelijepu fontanu LOL

Za sada im je srce na mjestu, ali ako polygala nije odlučila zauvijek otići, već ju je samo kastrirala zima , postoji šansa da iz korjena iznenadi te mladica polygale !! Meni bi tek onda bilo srce na miru !!

A za ovaj kaktus na ostima Posejdona, ja bih ubila !!  Pogotovo ovaj teži !!  Da si ra orezala od gnjilog i mekanog, osušila ranu, on bi se ukorjenio !! 

A ova fontanica, pojilište za žedne ptičice mi je prelijepa !!   Baš mami pogled i vapi da umočiš rućice !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 14:13
Bugica ide od početka.

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 15:26

Zbog ovakvih sličica se isplati ići dalje.

Stvarno si u pravu!!!!
Kikice, nadam se da ti je bar nešto preživjelo od mojih- tvojih biljčica.
Stvarno si se načistila, ali se sve isplatilo!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 14:55
Ovo je cijev koja ide iz male tehničke gušterne.Vode je prljava,smrdi, ali je dobra za vrt.Ovaj put sam u malom japanskom vrtiću iskopala rupu sa šljunkom da stane kanta za zalivanje.Na taj način uštedimo puno vode za zaljevanje.Koji put u tu gušternu stavim pumpu pa zalijem dobro s gumom.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 14:58
Samonikla viola.Nadam se da će preživjeti ljeto.Tu je nekad bila tamnoljubičasta.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 10:47
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Poligala jednica je poginula.Možda i bolje.Niko od ukućana je nije volio.Kao,smetala je.Sad im je duša na mjestu.

Možda su u pravu kiki, ovdje više paše nešto niže da ne zakloni prelijepu fontanu LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 09:01
Ma zamisli!!Prvi glas.To ću kad odem na godišnji.Baš ove dane gledam po gradu novoposađene lavande.Puno su ljepše od moje starinske.Cvijet je malo tamniji i bogatiji.I nisu se smrzle.Na mojima je pola cvijeta pozeblo.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 10:05
drago mi je vidjeti tvoj vrtek kako  dobiva novi sjaj i ljepotu...što se tiče lavandi, ne moraš čekati jesen, možeš ih bez problema i sada popikati, njihovim reznicama godi toplina i bez problema će se ukorijeniti (vlastito iskustvo)Wink.
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 21:43
A ja skoro infarkt.
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 21:39
važno je da je ruža čitava,a valjda i mace,.Thumbs%20Up
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 21:33
Ovo mi se u životu nije dogodilo.Ja čučnem da uslikam ovu ružu,umirim se kad preko leđa i glave mačja kolona.Naganjanje,divljanje i tučnjava.Uopće me nisu skužile.

Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 21:29
smile158
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 21:18
Od 6 zabodenih grančica lavande primile su se 3.Čak su i procvjetale.U jesen ću pokušati ponovo ali na drugom mjestu.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 14:16
Ipak je krenuo u smeće zbog bodlji.Suhi je bio lagan,ali ova druga polovina...Žao mi je što ga nisam vagala.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.