Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 103> |
Korisnik | ||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lipota
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Ipak je krenuo u smeće zbog bodlji.Suhi je bio lagan,ali ova druga polovina...Žao mi je što ga nisam vagala.
![]() ![]() |
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Od 6 zabodenih grančica lavande primile su se 3.Čak su i procvjetale.U jesen ću pokušati ponovo ali na drugom mjestu.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Ovo mi se u životu nije dogodilo.Ja čučnem da uslikam ovu ružu,umirim se kad preko leđa i glave mačja kolona.Naganjanje,divljanje i tučnjava.Uopće me nisu skužile.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
važno je da je ruža čitava,a valjda i mace,.
![]() |
||
![]() |
||
|
A ja skoro infarkt.
|
||
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
drago mi je vidjeti tvoj vrtek kako dobiva novi sjaj i ljepotu...što se tiče lavandi, ne moraš čekati jesen, možeš ih bez problema i sada popikati, njihovim reznicama godi toplina i bez problema će se ukorijeniti (vlastito iskustvo)
![]() lijepi pozdrav
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
Ma zamisli!!Prvi glas.To ću kad odem na godišnji.Baš ove dane gledam po gradu novoposađene lavande.Puno su ljepše od moje starinske.Cvijet je malo tamniji i bogatiji.I nisu se smrzle.Na mojima je pola cvijeta pozeblo.
|
||
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
|
Samonikla viola.Nadam se da će preživjeti ljeto.Tu je nekad bila tamnoljubičasta.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ovo je cijev koja ide iz male tehničke gušterne.Vode je prljava,smrdi, ali je dobra za vrt.Ovaj put sam u malom japanskom vrtiću iskopala rupu sa šljunkom da stane kanta za zalivanje.Na taj način uštedimo puno vode za zaljevanje.Koji put u tu gušternu stavim pumpu pa zalijem dobro s gumom.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
|
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
|
Bugica ide od početka.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Za sada im je srce na mjestu, ali ako polygala nije odlučila zauvijek otići, već ju je samo kastrirala zima , postoji šansa da iz korjena iznenadi te mladica polygale !! Meni bi tek onda bilo srce na miru !! A za ovaj kaktus na ostima Posejdona, ja bih ubila !! Pogotovo ovaj teži !! Da si ra orezala od gnjilog i mekanog, osušila ranu, on bi se ukorjenio !! A ova fontanica, pojilište za žedne ptičice mi je prelijepa !! Baš mami pogled i vapi da umočiš rućice !! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
|
Nije mi palo napamet da ga ukorijenim.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
jako lijepo
![]() |
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
Žao mi je zbog tvojih smrznutih biljaka, ali ima kod tebe još lijepih cvijeteka
![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
|
Nemam baš nekih atraktivnih fotkica.
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |