Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 125> |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
fantazija je sve a nemogu reći koliko su mi nove perunike super treba se samo malo pažljivije pogledati sitne detalje-prekrasno ali ovdje je sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Svaki put kad gledam ovaj vrt mislim si da li će mi još 20 god biti dovoljno da mi bar mali sliči na ovu ljepotu(naravno ako me zdravlje posluži).Slika sa hostom i meni je posebna.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sada sa ovom slikom pred očima mogu na spavanje ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Hosta sa listovima kapitalcima je predivna, perunike-divne, a bijeli bozur je isto krasan.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Muhle, pa da je spržen kako god bio, meni je i lani bio prelijep !! A možda navratim i prije, na povratku iz Sarajeva, a ti se potrudi da spasiš malo boje !! A ako i ne uspiješ, meni je ionako dovoljna energija koja zrači iz tvog vrta !! I dosta mi je da sakupim sjemenke, ok, i da potražim malo tartufa u zemlji, a možda se nađe i nešto dragocjenije od tartufa, gomoljčić, pelcerić, kak bi rekla Triša, picmoljak !! A on je ponekad iako manji, veći i od Triglava !! Zato i velimo, slikaj, suša nemože izbljediti sliku !! A suša neće ubiti ni sjemenku, dapaće !! I meni su divne perunike s kojima ti nisi oduševljen !! Ama baš ništa im ne fali !! Dapaće, baš su posebne, pa Muhlenbergijine su !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anabistrica
Perunike kada se križaju uvijek se vraćaju na vrstu od koje su nastale ali sa lošijim karakteristikama,većinom budu svijetlije boje i više rastom. |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica
Da ovo je božur,kupljen je u Decori Buzet a oni su sjeme od kojeg je dobiven nabavili iz Engleske. |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
A kakve bi to trebale biti perunike da bi bile posebne? Kaj im fali, predivne su. Ako nisi zadovoljan kvalitetom pa ih misliš baciti, pošaljem ti adresu na pp.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |