Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
krasne slikice tvojih biljčica, ona hortenzija mi se baš sviđa.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
puuuunoooo lijepoga!
|
|
![]() |
|
O, belice, vjerna posjetiteljice! I meni je ta hortenzija zapela za oko, zato sam je i nabavila. Ne znam ni sama, jel da kidam pup, il da popustim znatiželji i pustim ga da cvate... ![]() |
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ma zašto bi trgala pup od hortenzije, pusti ga i uživaj. Ono s prijetnjama ne pali kod trajnica, malo strpljenja pa ćeš vidjeti cvatnje
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bok Bigek, baš je bujno i zeleno sve kod tebe!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
lijepi otočići,cvijeće,ruže,
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Bigi slike su ti prekrasne,sve jedna ljepša od druge,uživala sam gledajući ih.
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Prošetala sam se i nauživala gledajući predivno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Bas sam htela reci da ja nebi ocerupala paniculatu, ali me BB pretekla. Di si ju nabavila ?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Šetam i ja i uživam u ljepotama tvog dvorišta. Ima se kaj videti.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
E baš me sram može bit!
Ne samo da dobrodošlicu nisam gostima poželjela, nego se ni na pitanja nisam udostojala odgovorit! Pa, eto, duboko se ispričavam, dobro mi došli! BB, Sara, Anaida, Svesa, Camellia, Jaca, Carol i Anabistrica, šaljem vam svima jedan veliki, veliki ![]() BB, uvijek te slušam, pa ću i ovaj put. Paniculata puna pupova, pupovi ostaju i jedva čekam da se otvore. Znam i da prijetnje baš ne pale, al moram ih malo splašit! ![]() Carol, paniculata j doputovala iz Istre, od našeg Dade. Jako lijepo raste i jako sam zadovoljna s njom. Već danima nisam ništa po dvorištu radila. Sve obraslo u travu i korov. Od jučer kosim, plijevim, čistim, znojim se. Sad, kad je dvorište koliko toliko reprezentativno, malo sam i koju sličicu okinula, pa da ih podijelim s vama. Prvo, slika koju sam "dužna", opuntia moje susjede koja je već 20 godina vani, nikad je ne sprema po zimi i ne zaštićuje. Puna je cvijeta ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |