Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 329330331332333 370> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jednom si slikala velike lantane kraj hotela. I tvoje polako počinju ličiti njima.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lantana - koje biljke
![]() na prekrasan način slikaš i prikažeš svoje carstvo, bravop majstorice ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mirisi Dalmacije, lavada i ružmarin bude toliko sjećanja...
A ova fotka je za naslovnicu!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivno i prekrasno!! Svaka turistička zajednica ovakvim bi slikama trebala pokazati prirodne ljepote lijepe naše.. Lijepa nam je zemlja, unatoč svim nevoljama koje je pogađaju (ali to je neka druga tema...) Uz vrijedne zaljubljenike u cvijeće kao što je naša Lantana, biljke i more - ovo je meni Moj dom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Lantane i lavande su svakako favoriti, to je njihovo prirodno okruženje kod tebe u kojem se najbolje osjećaju
![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Predivne slike i još ljepše cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Uvijek je lijepo prošetati tvojim vrtom, to je odmor za oči i dušu. Kažeš da se muškatna kadulja ne može uništiti. Meni ipak je, nije se nigdje zasijala. Sad imam drugu i nadam se da neće opet nestati.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Da si mi samo uzdah čula, shvatila bi da su riječi suvišne. Toliko lijepote sam se tu kod tebe namirisala sada, da mi je duša na mjestu.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ovo nisam vidjela nigdje, samo u tvom vrtu! Pa to je prekrasno!!!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijepo lantana kod tebe se uvjek ima vidjeti nešto novo i lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasno sve. Za mandevilu-puno vode. Ona voli vlagu ali ne vlažnu zemlju...pomalo zaliti
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dođem večeras u tvoj vrt da ti kažem da sam te se na placu jučer sjetila
![]() ![]() ![]() ![]() E sad da se vratim na početak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
oduševljena sam tvojim cvijecem posebno lantanama,onaj grmic,pilea,imam ja drugu godinu,moj je u loncu posto su jake zime,ne naraste visoko oko 30 cm. bude jako gust,najesen ga ošišam i potjera u proljece,nije cvijetao, a grančice sam stavljala u zemlju i svaka se primila
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Često svratim u ovaj rajski vrt odmarati i zamišljati da sam na godišnjem. Nemoguće mi je izdvojiti "ono" najljepše. Ili ipak možda lantane....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Lantana, i ovoga puta si nas razveselila i oduševila krasnim fotografijama tvojega vrta u kojemu vlada neobično skladna harmonija zemlje, kamena i cvijeća, a ja bih ovoga puta izdvojila nevjerojatan prizor tvojih aloa u cvatnji i naravno, ono što te definira na ovom forumu, prelijepu i neobično formiranu lantanu
![]() pusa draga
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ajme majko mila koja je ljepota kod tebe,sad mi sve žao što nisam kad je bilo druženje i ja došla da uživam u ovome...pa neznam jeli mi ljepše cvijeće ili kamen (čudno da bosanka voli kamen što ne ) ...svaku sliku sam dobro zagledala ,kako bi rado da te mogu kopirat,al ne mogu ,ne smijem više kamena teglit ,što sam donijela,donijela sam...sad bi najradije napisala da mi je tvoj vrt najljepši al onda se sjetim anastazijinog,anaidinom ....iiii ima ih puno koji su mi najljepši |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
ajjjjjmmmeeee,predivno je,sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prošetam češće tvojim vrtom ali ne ostavim traga, pa sada samo pozdrav....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drage moje, hvala na posjeti svima
![]() Lantane se nisu. smrzle iako nisu cvjetne kao prošle godine, ali zato lavanda nikad nije bila ljepša. Sve je u bojama mora i sunca. Muškatna kadulja je ove godine prekrila cijelu padinu zato što sam je prošle godine pustila da ocvate. Aloe su sada pune onih zelenih bumbara, očito ima odgovara njihov sok. Hvala na informacijama za pileu, ja sam je posadila u zemlju , pa kako joj bude, a za mandeviliu se bojim jer nikako da pogodim optimalno zaljevanje. Mimi46 ovaj žuti cvijet je sunčana (careopsis) jako zahvala cvijet, ne traži nikakvu pažnju, a puno daje. Evo još malo vrta ovih dana Ljiljan ![]() Alstoemerie ![]() ![]() Neznam ime, neka lukovica ![]() Ovaj miriše na luk, ali jako dugo cvate ![]() Grčki oleandar ![]() Heba ima prekrasan cvijet ![]() Penstemon ![]() Ruže druga runda ![]() Pozdrav uz jednu morsku ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 329330331332333 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |