Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 329330331332333 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 06:09
Jednom si slikala velike lantane kraj hotela. I tvoje polako počinju ličiti njima.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 08:28
lantana - koje biljke smile227, aloa je i mene impresionirala, pored ostalog koje isto ostavlja bez teksta
na prekrasan način slikaš i prikažeš svoje carstvo, bravop majstorice Clap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 13:26
Mirisi Dalmacije, lavada i ružmarin bude toliko sjećanja...
A ova fotka je za naslovnicu!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 13:43
Predivno i prekrasno!! Svaka turistička zajednica ovakvim bi slikama trebala pokazati prirodne ljepote lijepe naše.. Lijepa nam je zemlja, unatoč svim nevoljama koje je pogađaju (ali to je neka druga tema...)  Uz vrijedne zaljubljenike u cvijeće kao što je naša Lantana, biljke i more - ovo je meni Moj dom!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 13:58
Lantane i lavande su svakako favoriti, to je njihovo prirodno okruženje kod tebe u kojem se najbolje osjećajusmile177
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 22:54
Predivne slike i još ljepše cvijeće
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 00:38
Uvijek je lijepo prošetati tvojim vrtom, to je odmor za oči i dušu. Kažeš da se muškatna kadulja ne može uništiti. Meni ipak je, nije se nigdje zasijala. Sad imam drugu i nadam se da neće opet nestati.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 05:56
Da si mi samo uzdah čula, shvatila bi da su riječi suvišne. Toliko lijepote sam se tu kod tebe namirisala sada, da mi je duša na mjestu.

belica,zagreb
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 10:21
Ovo nisam vidjela nigdje, samo u tvom vrtu! Pa to je prekrasno!!!

Rijeka

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 22:29
prelijepo lantana kod tebe se uvjek ima vidjeti nešto novo i lijeposmile78
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 22:30
Prekrasno sve. Za mandevilu-puno vode. Ona voli vlagu ali ne vlažnu zemlju...pomalo zaliti
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 23:16
Dođem večeras u tvoj vrt da ti kažem da sam te se na placu jučer sjetila Wink i vidim nove slikice ...smile227...mada je česta muškatna kadulja na slikama ovih dana u puno vrtova mene njen izgled ponovno svaki put obori s nogu, moja štrajka tako da se ja mogu samo vašim diviti, valjda joj nisam pogodila uvjete, vrag će ju znati LOL...ako i smrdi, nema veze, ima ispriku zbog ljepote Tongue...Slika nara u cvatu , preprekrasna...
E sad da se vratim na početak Wink;ono što prodaje čiko što vozi i trubi se zove pilea, pa malo proguglaj...Ja kad sam vidjela naziv sam iskreno bila malo zbunjena jer ja pod pileama znam drugačije biljke ali malo guglajući vidim da su prodavači izgleda u pravu...Pitala si me da li je trajnica, ne znam, ja s njom nemam iskustva ali gdje ih i vidim svugdje su male, tako da mislim da ih iznova kupuju da li zbog neznanja ili iz razloga što su ljetnice, nisam sigurna...ali kod tebe ionako raste sve što kod nas neće pa probaj , možda ti i preživi Wink...smile78
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 15:11
oduševljena sam tvojim cvijecem posebno lantanama,onaj grmic,pilea,imam ja drugu godinu,moj je u loncu posto su jake zime,ne naraste visoko oko 30 cm. bude jako gust,najesen ga ošišam i potjera u proljece,nije cvijetao, a grančice sam stavljala u zemlju i svaka se primila
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 22:20
Često svratim u ovaj rajski vrt odmarati i zamišljati da sam na godišnjem. Nemoguće mi je izdvojiti "ono" najljepše. Ili ipak možda lantane....
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 09:56
draga Lantana, i ovoga puta si nas razveselila i oduševila krasnim fotografijama tvojega vrta u kojemu vlada neobično skladna harmonija zemlje, kamena i cvijeća, a ja bih ovoga puta izdvojila nevjerojatan prizor tvojih aloa u cvatnji i naravno, ono što te definira na ovom forumu, prelijepu i neobično formiranu lantanuClap.
pusa dragaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 21:36
,,,umorih se cijeli dan u vrtu pa malo nakon dužeg vremena malo šetam vašim vrtovima ...sve je i dalje prekrasno...molim te koji je ovo cvijet žute boje
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 21:50
smile39prvo da dođem k sebi pa ću napisat komentar LOL
ajme majko mila koja je ljepota kod tebe,sad mi sve žao što nisam kad je bilo druženje i ja došla da uživam  u ovome...pa neznam jeli mi ljepše cvijeće ili kamen (čudno da bosanka voli kamen što ne ) ...svaku sliku sam dobro zagledala ,kako bi rado da te mogu kopirat,al ne mogu ,ne smijem više kamena teglit ,što sam donijela,donijela sam...sad bi najradije napisala da mi je tvoj vrt najljepši al onda se sjetim anastazijinog,anaidinom ....iiii ima ih puno koji su mi najljepši
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 22:12
ajjjjjmmmeeee,predivno je,sve pohvale smile94
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 22:36
Prošetam češće tvojim vrtom ali ne ostavim traga, pa sada samo pozdrav....smile78
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 22:01
Drage moje, hvala na posjeti svima smile79
Lantane se nisu. smrzle iako nisu cvjetne kao prošle godine, ali zato lavanda nikad nije bila ljepša. Sve je u bojama mora i sunca. Muškatna kadulja je ove godine prekrila cijelu padinu zato što sam je prošle godine pustila da ocvate. Aloe su sada pune onih zelenih bumbara, očito ima odgovara njihov sok.

Hvala na informacijama za pileu, ja sam je posadila u zemlju , pa kako joj bude, a za mandeviliu se bojim jer nikako da pogodim optimalno zaljevanje.

Mimi46 ovaj žuti cvijet je sunčana (careopsis) jako zahvala cvijet, ne traži nikakvu pažnju, a puno daje.

Evo još malo vrta ovih dana
Ljiljan

Alstoemerie

Neznam ime, neka lukovica

Ovaj miriše na luk, ali jako dugo cvate

Grčki oleandar

Heba ima prekrasan cvijet

Penstemon

Ruže druga runda

Pozdrav uz jednu morsku

život je more
Na vrh