Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt by Maris
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt by Maris

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 102>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 15:56
makovi

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 15:53
bazga

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 21:51
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

Originalno poslano od člana Cikas Cikas napisao:

Cvića ko u priči, a ono fenomenalno, ti umitnica u fotkanju i eto ti dobitne kombinacije! Koji li je ovo cvitak?
[IMG]http://i379.photobucket.com/albums/oo240/SuperNina327/DSC05190.jpg" />
e stvarno nisam vidla ljepši prkos,tako ja jucer vidim  neku biljkicu i mislila neka nova delosperma al mislim da je samo prkos [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />čekat cu da vidim sta ce biti

Totalno me osvojio cvjetićima .
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 21:47

Cvića ko u priči, a ono fenomenalno, ti umitnica u fotkanju i eto ti dobitne kombinacije! Koji li je ovo cvitak?

e stvarno nisam vidla ljepši prkos,tako ja jucer vidim  neku biljkicu i mislila neka nova delosperma al mislim da je samo prkos LOLčekat cu da vidim sta ce biti
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 21:43
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Kod tebe mi je sve predivno.Od biljaka preko fotki do atmosfere.

Hvala .
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 18:44
Kod tebe mi je sve predivno.Od biljaka preko fotki do atmosfere.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 19:00
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

Draga Maris ne zanm što je ljepše, povrće ili cvijeće??? Za vrijedne ruke : Bravo!!

Hvala
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 16:25
Draga Maris ne zanm što je ljepše, povrće ili cvijeće??? Za vrijedne ruke : Bravo!!
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 16:18
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Originalno poslano od člana kikach kikach napisao:

maris, krasno ti je cvijece..vidim da si i ti ljubiteljica fuksija, ja ih jednostavno obozavam:) boja hortenzije je divna! i hibići su krasni, zdravi..a tek povrce, stvarno imas zelene ruke[IMG]smileys/smiley20.gif" height="17" width="23" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />
I ja ih obožavam[IMG]smileys/smiley27.gif" align="absmiddle" alt="Heart" />Imaju krasne kombinacije boja a oblik cvjeta im je točka na i[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />Prekrasne su[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />

Istina,ne postoji fuksija koja mi nije lijepa,svaka je posebna na svoj način .
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 16:00
Originalno poslano od člana kikach kikach napisao:

maris, krasno ti je cvijece..vidim da si i ti ljubiteljica fuksija, ja ih jednostavno obozavam:) boja hortenzije je divna! i hibići su krasni, zdravi..a tek povrce, stvarno imas zelene rukeThumbs%20Up

I ja ih obožavamHeartImaju krasne kombinacije boja a oblik cvjeta im je točka na iLOLPrekrasne suClap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 15:52
Emilly,Kikach,hvala cure .
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 15:41
maris, krasno ti je cvijece..vidim da si i ti ljubiteljica fuksija, ja ih jednostavno obozavam:) boja hortenzije je divna! i hibići su krasni, zdravi..a tek povrce, stvarno imas zelene rukeThumbs%20Up
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 15:25
Prkos je presladak Thumbs%20Up
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 15:22
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Stvarno si umjetnica[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />

Hvala Tea .
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 15:21

[IMG]http://i379.photobucket.com/albums/oo240/SuperNina327/DSC05190.jpg" />

Hvala ,ovo ti je puzavi prkos ,kupila sam ga na flori,privukli su me njegovi slatki cvjetići .
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 14:45
Stvarno si umjetnicaWinkClap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 14:37
Baška Voda
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 13:10
[QUOTE=Mari,5510] svega ima kod tebe i lijepog i finog[IMG]smileys/smiley17.gif" align="absmiddle" alt="Tongue" />, hortenzije već cvatu[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" /> fuksije su mi predivne a hibiskusi stani-pani[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" /> kakav cvijet ima šarenolisna kadulja, baš me zanima

Hvala Mari ,čim procvjeta šarenolisna kadulja stavim slikice .
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 11:40
svega ima kod tebe i lijepog i finogTongue, hortenzije već cvatuClap fuksije su mi predivne a hibiskusi stani-paniClap kakav cvijet ima šarenolisna kadulja, baš me zanima
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 10:39
Originalno poslano od člana azriela azriela napisao:

super onda..još jedna biljčica koja će uživati u mojoj paklenoj džungli:)

Sigurno hoče .
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 102>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,938 sekundi.