Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ljiljani - Lilium
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ljiljani - Lilium

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 64>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 19:31
Bugić,Mimar,Ajama prekrasni su vam
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 19:02
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 19:01
Slucajno sam od uzbudenja poslala dvije iste slikice....evo druga

Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 18:59
Evo i mog prvog orijentalca...sada je u tegli, a na jesen ga sadim u vrt Nadam se da ce izdrzati zimu i jednom narasti kao Blue sky-ov....

Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 11:23
mimar..prekrasni ljiljani
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 10:58
Ljiljani su vam predivni!!
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 10:34
Kakvi ljepi cvjetovi
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 00:35
krecu i moji sa cvetanjem

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 21:34
kikach, tea....hvala vam
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 17:27
bugic preeeedivan je!!Clap
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 11:34
Vauuu bugic isplatilo se smile141  Jedan ali vrijedan!BravoWink
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 10:57
Evo i mog jedinog prezivjelog

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 23:09
Bitno je samo da su cvrste i jedre ;-) Ne preostaje ti nista nego cekati ali kao sto i sama rekla,bitno da su tu.Vise ih nemoj otkopavati i prckati.Nek budu na miru i niknut ce kad im bude vrijeme :-)
Na vrh
bebe View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 22:56
gledala sam i lukovice su unutra!! tako da moram čekat drugu godinu nema mi druge. glavno da su tu!!! hvala!!
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 19:58
Znači tajna je u konjskom gnojivu....Inače sam dosta čitala o tome,za sve je dobro.Od njega sve buja!!
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 19:40
iskreno da kažem neznam koja je vrsta bar dok ne procvate,što se tiče prihrane jesenas sam im dala odstajalog đubreta od naših konja tj. prekrila sam ih sa tim i od onda nisam ništa dodavala a mislim da se je ovaj malo zabunijo što se tiče pupova ali mogu reći da u prosjeku ovi stariji imaju oko desetak cvijetnih pupova.Što se tiče ovih zločestih buba samo ih pokupim i onda uništim dobra stvar kod njih je što su tako crvene pa se lako uoče na zelenom listu. Kako je rekla Alisa svi su divni i neznam kojeg nebi poželjela imati u svom vrtu
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 17:59
Svaki dan ja svratim u temu i uživam u slikama ljiljana,ali ne komentiram svaki posebno da ne zachatavmo temu!Svi su divni,uostalom zar ima ljiljan a da nije lijep? :D
Blue skay čime ti hraniš te ljepotice pa su dale toliko cvjetnih pupova? :D
Obavezno slikaj kad krenu da se otvaraju..
Natalija,neka si posula,da nisi pojeli bi ljiljan do dna i ne bi mogao skupiti snagu za sledeću sezonu...I ja ih pospem tim prahom i dobro djeluje..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 17:59
Blue sky....to nisam nikada vidjela...koja je to vrsta?
Jel moguce takvo nesto?
Bit ce jos malo
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 17:27
Prekrasni su vam ljiljani.ClapClapClap 
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 16:28
natalija,štetaEmbarrassedBar da ti se onda oporave kak spadaWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 64>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.